Campra Madrid, Pablo Autor

Publicaciones

Gamma-linolenic extraction from seed by SCF and several solvent systems

  • Guil-Guerrero J.
  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.

International Journal of Food Science and Technology - 1/7/2008

10.1111/j.1365-2621.2007.01586.x

Número de citas: 7 (Web of Science) 9 (Scopus)

GLA purification from echium fastuosum seed oil in a two-step process: Simultaneous pufas extraction/concentration and selective enzymatic esterification

  • Guil-Guerrero J.
  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Rincón-Cervera M.

Journal of Food Biochemistry - 1/6/2007

10.1111/j.1745-4514.2007.00116.x

Número de citas: 4 (Web of Science) 4 (Scopus)

One-step extraction and concentration of polyunsaturated fatty acids from fish liver

  • Guil-Guerrero J.
  • López-Martínez J.
  • Rincón-Cervera M.
  • Campra-Madrid P.

JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society - 1/4/2007

10.1007/s11746-007-1041-9

Número de citas: 27 (Web of Science) 28 (Scopus)

Gamma-linolenic and stearidonic acids from Moroccan Boraginaceae

  • Guil-Guerrero J.
  • López-Martínez J.
  • Gómez-Mercado F.
  • Campra-Madrid P.

European Journal of Lipid Science and Technology - 13/2/2006

10.1002/ejlt.200500251

Número de citas: 16 (Web of Science) 21 (Scopus)

Screening of lipases for enzymatic concentration of ?-linolenic acid (GLA) from seed oils

  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Ramírez-Fajardo A.
  • Esteban-Cerdán L.
  • Guil-Guerrero J.

Journal of Food Lipids - 1/12/2006

10.1111/j.1745-4522.2006.00059.x

Número de citas: 11 (Web of Science) 11 (Scopus)

Ecological and simultaneous seed oil extraction/saponification/?- linolenic acid concentration

  • López-Martinez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Rincón-Cervera M.
  • Guil-Guerrero J.

European Journal of Lipid Science and Technology - 26/4/2005

10.1002/ejlt.200401099

Número de citas: 9 (Web of Science) 12 (Scopus)

Functional properties of the biomass of three microalgal species

  • Guil-Guerrero J.
  • Navarro-Juárez R.
  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Rebolloso-Fuentes M.

Journal of Food Engineering - 1/12/2004

10.1016/j.jfoodeng.2004.02.014

Número de citas: 65 (Web of Science) 73 (Scopus)

gamma-linolenic acid enrichment from Borago officinalis and Echium fastuosum seed oils and fatty acids by low temperature crystallization

  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Guil-Guerrero J.

Journal of Bioscience and Bioengineering - 1/1/2004

10.1016/s1389-1723(04)70208-x

Número de citas: 43 (Web of Science) 51 (Scopus)

gamma-linolenic acid from Caryophyllaceae seed oil

  • Guil-Guerrero J.
  • López-Martínez J.
  • Navarro-Juárez R.
  • García-Maroto F.
  • Campra-Madrid P.

JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society - 1/1/2004

10.1007/s11746-004-958-8

Número de citas: 6 (Web of Science) 7 (Scopus)
Open Access

Isolation of some PUFA from edible oils by argentated silica gel chromatography

  • José Luis Guil-Guerrero
  • Pablo Campra Madrid
  • R. Navarro-Juárez

Grasas y aceites - 1/1/2003

10.3989/gya.2003.v54.i2.253

Número de citas: 21 (Web of Science) 20 (Scopus) 0 (Dialnet)

Acido gamma-linolénico (18:3n6): distribución y purificación a partir de nuevas fuentes vegetales

  • José Luis Guil-Guerrero
  • Antonio Giménez
  • Pablo Campra Madrid

2003

Número de citas: 0 (Dialnet)
  • Dialnet

Acido gamma-linolenico (18: 3n6): distribuciones y purificación a partir de nuevas fuentes vegetales

  • Pablo Campra Madrid
  • José Luis Guil-Guerrero
  • Antonio Gimenez Gimenez

2001

Número de citas: 0 (Dialnet)
  • Dialnet

Este autor no tiene conferencias.

Open Access

Método rápido y biocompatible de extracción, saponificación y concentración de ácidos grasos poliinsaturados (PUFAS) por diferencias de solubilidad a partir de biomasa

27/07/2016

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Departamento: Agronomía

Correo electrónico: pcampra@ual.es

Scopus: 11

Web of Science: 11

El autor no tiene palabras clave.
Última actualización de los datos: 27/02/21 3:00
Próxima recolección programada: 6/03/21 3:00