Ramírez Fajardo, Antonio Fernando Autor
Concentration of Eicosapentaenoic Acid by Selective Esterification Using Lipases
- Ramírez Fajardo A.
- Esteban Cerdán L.
- Robles Medina A.
- Muñío Martínez M.
- Hita Peña E.
- Molina Grima E.
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY - 1/3/2006
- Cuartil JCR: Q2 (2006)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 0,91 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,37 (2006)
- CiteScore: 3,2 (2020)
- SJR: 0,67 (2006)
- SNIP: 0,895 (2006)
- Categorías SJR: Chemical Engineering (miscellaneous) (Q1); Organic Chemistry (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Lipase-catalyzed incorporation of n-3 PUFA into palm oil
- Ramírez Fajardo A.
- Akoh C.
- Lai O.
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY - 1/12/2003
- Cuartil SJR: Q1
- CiteScore: 3,2 (2020)
- SJR: 0,762 (2003)
- SNIP: 1,156 (2003)
- Categorías SJR: Chemical Engineering (miscellaneous) (Q1); Organic Chemistry (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Lipid extraction from the microalga <i>Phaeodactylum tricornutum</i>
- Fajardo, A.R.
- Cerdán, L.E.
- Medina, A.R.
- Fernández, F.G.A.
- Moreno, P.A.G.
- Grima, E.M.
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 16/2/2007
- Cuartil JCR: Q3 (2007)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 0,911 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,233 (2007)
- CiteScore: 4,3 (2020)
- SJR: 0,607 (2007)
- SNIP: 0,827 (2007)
- Categorías SJR: Industrial and Manufacturing Engineering (Q1); Biotechnology (Q2); Chemistry (miscellaneous) (Q2); Food Science (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Production of structured triacylglycerols (STAG) rich in docosahexaenoic acid (DHA) in position 2 by acidolysis of tuna oil catalyzed by lipases
- Hita E.
- Robles A.
- Camacho B.
- Ramírez A.
- Esteban L.
- Jiménez M.
- Muñío M.
- González P.
- Molina E.
PROCESS BIOCHEMISTRY - 1/3/2007
- Cuartil JCR: Q1 (2007)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,336 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,51 (2007)
- CiteScore: 5,6 (2020)
- SJR: 1,245 (2007)
- SNIP: 1,667 (2007)
- Categorías SJR: Applied Microbiology and Biotechnology (Q1); Bioengineering (Q1); Biochemistry (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Screening of lipases for enzymatic concentration of γ-linolenic acid (GLA) from seed oils
- López-Martínez J.
- Campra-Madrid P.
- Ramírez-Fajardo A.
- Esteban-Cerdán L.
- Guil-Guerrero J.
JOURNAL OF FOOD LIPIDS - 1/12/2006
10.1111/j.1745-4522.2006.00059.x
- Cuartil JCR: Q3 (2006)
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 0,604 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,317 (2006)
- SJR: 0,375 (2006)
- SNIP: 0,72 (2006)
- Categorías SJR: Chemistry (miscellaneous) (Q2); Food Science (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Vegetables Treated before Drying with Natural Antioxidants plus UV-C Improve Colour and Bioactive Compounds
- Antonio-Fer Ramírez-Fajardo
- Cristina Martín-Vizcaíno
- Ignacio Rodríguez-García
- José Luis Guil-Guerrero
AgriEngineering - 4/10/2024
10.3390/agriengineering6040207
- ORCID
Purificación de ácido eicosapentaenoico (EPA) mediante reacciones enzimáticas
- A. Ramírez Fajardo
- Luis Esteban
- Alfonso Robles Medina
2006
- Dialnet
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.
Información de contacto
Correo electrónico: afajardo@ual.es
Índice h
Scopus: 5
Web of Science: 5
Índice i10
Scopus: 5
Web of Science: 5
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Otros identificadores
-
URI Datos BNE
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo AGL2003-03335Desde: 1 de diciembre de 2003Hasta: 31 de marzo de 2007Financiado por: MECImporte de financiación: 151.750,00 EURRol: Investigador