Vargas Pérez, Marta Autor
Application of full scan gas chromatography high resolution mass spectrometry data to quantify targeted-pesticide residues and to screen for additional substances of concern in fresh-food commodities
- Marta Vargas-Pérez
- Irene Domínguez
- Francisco Javier Egea González
- Antonia Garrido Frenich
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A - 5/7/2020
- Cuartil JCR: Q1 (2020)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 4,759 (2020)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,957 (2020)
- CiteScore: 7,3 (2024)
- SJR: 1,011 (2020)
- SNIP: 1,218 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 4,302
- Categorías JCR: BIOCHEMICAL RESEARCH METHODS
- Categorías SJR: Organic Chemistry (Q1); Analytical Chemistry (Q1); Biochemistry (Q1)
- Scopus
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- Web of Science
Comprehensive analysis of contaminants in Brazilian infant formulas: Application of QuEChERS coupled with UHPLC-QqQ-MS/MS and suspect screening-unknown analysis by UHPLC-Q-Orbitrap-MS
- Marcella Vitoria Galindo
- Marta Vargas Perez
- Rosalía López-Ruiz
- Wellington da Silva Oliveira
- Helena Teixeira Godoy
- Antonia Garrido Frenich
- Roberto Romero-González
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A - 5/7/2024
- Cuartil JCR: Q1 (2024)
- Factor Impacto JCR: 4 (2024)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,587 (2024)
- CiteScore: 7,3 (2024)
- SJR: 0,731 (2024)
- SNIP: 1,019 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 3,6
- Categorías JCR: CHEMISTRY, ANALYTICAL
Determination of Acrylamide in Commercial Baby Foods by LC-QqQ-MS/MS: a Simple Method for Routine Analyses
- Prata R.
- Vargas Pérez M.
- Petrarca M.H.
- Teixeira Godoy H.
- Garrido Frenich A.
- Romero-González R.
FOOD ANALYTICAL METHODS - 1/8/2023
- Cuartil JCR: Q2 (2023)
- Factor Impacto JCR: 2,6 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,372 (2023)
- CiteScore: 6,7 (2024)
- SJR: 0,488 (2023)
- SNIP: 0,746 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 2,8
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
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- Web of Science
Dissipation and residue determination of fluopyram and its metabolites in greenhouse crops
- Marta Vargas‐Pérez
- Francisco Javier Egea González
- Antonia Garrido Frenich
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 4/10/2020
- Cuartil JCR: Q1 (2020)
- Factor Impacto JCR: 3,639 (2020)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,93 (2020)
- CiteScore: 7,9 (2024)
- SJR: 0,782 (2020)
- SNIP: 1,212 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 3,803
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
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- Web of Science
Evaluation of the behaviour of propoxycarbazone herbicide in soils and water under different conditions. Post-targeted study
- Vargas-Pérez M.
- González F.
- Frenich A.
ECOTOXICOLOGY AND ENVIRONMENTAL SAFETY - 15/11/2019
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 4,872 (2019)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,052 (2019)
- CiteScore: 12,3 (2024)
- SJR: 1,178 (2019)
- SNIP: 1,42 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 4,967
- Categorías JCR: ENVIRONMENTAL SCIENCES
- Categorías SJR: Health, Toxicology and Mutagenesis (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1); Pollution (Q1); Public Health, Environmental and Occupational Health (Q1)
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- Web of Science
Monitoring of pesticide residues in Brazilian infant formulas using the suspect screening methodology by GC-HRMS
- Galindo M.V.
- Vargas-Perez M.
- Lopez-Ruíz R.
- Oliveira W.d.S.
- Godoy H.T.
- Garrido-Frenich A.
- Romero-González R.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/3/2025
- Cuartil JCR: Q2 (2024)
- Factor Impacto JCR: 4,6 (2024)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,341 (2024)
- CiteScore: 7,2 (2024)
- SJR: 0,844 (2024)
- SNIP: 1,201 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 4,6
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Algunas de las métricas anteriores son provisionales
Optimization and establishment of QuEChERS based method for determination of propoxycarbazone and its metabolite in food commodities by liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry
- Vargas-Pérez M.
- Marín-Sáez J.
- Egea González F.
- Garrido Frenich A.
FOOD CHEMISTRY - 15/2/2019
10.1016/j.foodchem.2018.08.135
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 6,306 (2019)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,528 (2019)
- CiteScore: 18,3 (2024)
- SJR: 1,775 (2019)
- SNIP: 2,371 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 6,219
- Categorías JCR: NUTRITION & DIETETICS
- Categorías SJR: Analytical Chemistry (Q1); Food Science (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1)
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- Web of Science
Sampling and sample preparation techniques for the determination of mycotoxins in food matrices
- Carbonell Rozas, Laura
- Marín Saez, Jesús Santiago
- Vargas Pérez, Marta
- García Campaña, Ana María
- Romero González, Roberto
https://doi.org/10.1016/B978-0-443-15978-7.00059-X - 5/09/2024
Este autor no tiene libros o capítulos
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Este autor no tiene patentes.
APLICACIÓN DE TÉCNICAS DE ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE BAJA Y ALTA RESOLUCIÓN PARA EL ESTUDIO DE PLAGUICIDAS Y SUS METABOLITOS EN MUESTRAS ALIMENTARIAS Y AMBIENTALES.
- Vargas Pérez, Marta
2021
- Dialnet
- OAI-PMH
Determination of Acrylamide in Commercial Baby Foods by Lc-Qqq-Ms/Ms: A Simple Method for Routine Analyses
- Prata, R.
- Pérez, M.V.
- Petrarca, M.H.
- Godoy, H.T.
- Frenich, A.G.
- Romero-González, R.
SSRN - 2022
- ORCID
Información de contacto
Correo electrónico: mvp864@inlumine.ual.es
Índice h
Scopus: 5
Web of Science: 4
Índice i10
Scopus: 3
Web of Science: 3
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- El autor no participa actualmente en ningún proyecto.