Mingorance Cazorla, Lidia Autor

Contribution of different natural yeasts to the aroma of two alcoholic beverages

  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jiménez J.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

World Journal of Microbiology and Biotechnology - 1/4/2003

10.1023/a:1023662409828

Número de citas: 55 (Web of Science) 53 (Scopus)

Influence of sequential yeast mixtures on wine fermentation

  • Clemente-Jimenez J.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

International Journal of Food Microbiology - 15/2/2005

10.1016/j.ijfoodmicro.2004.06.007

Número de citas: 113 (Web of Science) 118 (Scopus)

Molecular characterization and oenological properties of wine yeasts isolated during spontaneous fermentation of six varieties of grape must

  • Francisco Javier las Heras Vázquez
  • Josefa María Clemente-Jimenez
  • Felipe Rodríguez Vico
  • Sergio Martínez Rodríguez
  • Lydia Mingorance-Cazorla

Food microbiology - 1/04/2004

10.1016/s0740-0020(03)00063-7

Número de citas: 183 (Web of Science) 182 (Scopus)

Identification of yeast species from orange fruit and juice by RFLP and sequence analysis of the 5.8S rRNA gene and the two internal transcribed spacers

  • Las Heras-Vazquez F.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jimenez J.
  • Rodriguez-Vico F.

FEMS Yeast Research - 1/3/2003

10.1016/s1567-1356(02)00134-4

Número de citas: 92 (Web of Science) 99 (Scopus)

Complete conversion of D,L-5-monosubstituted hydantoins with a low velocity of chemical racemization into D-amino acids using whole cells of recombinant Escherichia coli

  • Martinez-Rodriguez S.
  • Las Heras-Vazquez F.
  • Clemente-Jimenez J.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Rodriguez-Vico F.

Biotechnology Progress - 1/11/2002

10.1021/bp0256162

Número de citas: 30 (Web of Science) 37 (Scopus)

Catalytic analysis of a recombinant D-hydantoinase from Agrobacterium tumefaciens

  • Clemente-Jiménez J.
  • Martínez-Rogríguez S.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • De La Escalera-Hueso S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

Biotechnology Letters - 1/7/2003

10.1023/a:1024115220304

Número de citas: 9 (Web of Science) 9 (Scopus)

Overexpression and characterization of hydantoin racemase from Agrobacterium tumefaciens C58

  • Las Heras-Vázquez F.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jiménez J.
  • Rodríguez-Vico F.

Biochemical and Biophysical Research Communications - 4/4/2003

10.1016/s0006-291x(03)00377-2

Número de citas: 25 (Web of Science) 31 (Scopus)

Molecular Cloning, Purification, and Biochemical Characterization of Hydantoin Racemase from the Legume Symbiont Sinorhizobium meliloti CECT 4114

  • Francisco Javier las Heras Vázquez
  • Felipe Rodríguez-Vico
  • Lydia Mingorance-Cazorla
  • Sergio Martínez-Rodríguez

Applied and Environmental Microbiology - 1/01/2004

10.1128/aem.70.1.625-630.2004

Número de citas: 18 (Web of Science) 24 (Scopus)

Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.

Este autor no tiene conferencias.

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 8

Web of Science: 8

Scopus: 7

Web of Science: 7

Última actualización de los datos: 11/05/24 3:49
Próxima recolección programada: 18/05/24 3:00