Martínez Antequera, Francisca Purificación Autor
Evaluation of Enzyme Additives on the Nutritional Use of Feeds with a High Content of Plant Ingredients for <i>Mugil cephalus</i>
- Martínez F.
- Bermúdez L.
- Aznar M.
- Moyano F.
FISHES - 1/12/2019
- Cuartil JCR: Q3 (2019)
- Cuartil SJR: Q2
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,743 (2019)
- Categorías SJR: Ecology (Q2); Aquatic Science (Q3); Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (Q3)
- ORCID
- Web of Science
- OAI-PMH
- Scopus
Enzyme pretreatment of plant ingredients used in diets for mullet
Aquafeed - 2/04/2020
- ORCID
Solid-state fermented brewer's spent grain enzymatic extract increases in vitro and in vivo feed digestibility in European seabass
- Fernandes H.
- Moyano F.
- Castro C.
- Salgado J.
- Martínez F.
- Aznar M.
- Fernandes N.
- Ferreira P.
- Gonçalves M.
- Belo I.
- Oliva-Teles A.
- Peres H.
SCIENTIFIC REPORTS - 25/11/2021
- Factor Impacto JCR: 4,997 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,967 (2021)
- CiteScore: 6,7 (2024)
- SJR: 1,005 (2021)
- SNIP: 1,388 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,516
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- ORCID
- Scopus
- Web of Science
Evaluation of the Inclusion of the Green Seaweed <i>Ulva ohnoi</i> as an Ingredient in Feeds for Gilthead Sea Bream (<i>Sparus aurata</i>) and European Sea Bass (<i>Dicentrarchus labrax</i>)
- Martínez-Antequera F.P.
- Martos-Sitcha J.A.
- Reyna J.M.
- Moyano F.J.
ANIMALS - 1/6/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 3,231 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,852 (2021)
- CiteScore: 5,2 (2024)
- SJR: 0,61 (2021)
- SNIP: 1,123 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 3,312
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- OAI-PMH
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Solid-State Hydrolysis (SSH) Improves the Nutritional Value of Plant Ingredients in the Diet of <i>Mugil cephalus</i>
- Francisca Purificación Martínez Antequera
- ISABEL BARRANCO-ÁVILA
- Juan Antonio Martos-Sitcha
- Francisco Javier Moyano López
FISHES - 1/2/2022
- Cuartil JCR: Q2 (2022)
- Factor Impacto JCR: 2,3 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,311 (2022)
- CiteScore: 3 (2024)
- SJR: 0,457 (2022)
- SNIP: 0,916 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 3,098
- Categorías JCR: MARINE & FRESHWATER BIOLOGY
- OAI-PMH
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Effects of First Feeding Regime on Gene Expression and Enzyme Activity in Pikeperch (<i>Sander lucioperca)</i> Larvae
- Imentai, Aiman
- Gilannejad, Neda
- Martinez-Rodriguez, Gonzalo
- Moyano Lopez, Francisco J.
- Martinez, Francisca P.
- Penka, Tomas
- Dzyuba, Viktoriya
- Dadras, Hadiseh
- Policar, Tomas
FRONTIERS IN MARINE SCIENCE - 1/4/2022
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 3,7 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,851 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 4,7
- Categorías JCR: MARINE & FRESHWATER BIOLOGY
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
Selection and improvement of alternative raw materials for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) aquafeeds through a multiparametric screening tool
- Toledo-Solís F.J.
- Hilerio-Ruíz A.G.
- Martínez F.P.
- Barrios A.
- Aznar M.J.
- Larrán A.M.
- Fernández I.
- Moyano F.J.
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/6/2022
10.1016/j.anifeedsci.2022.115284
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 3,2 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,283 (2022)
- CiteScore: 6 (2024)
- SJR: 0,797 (2022)
- SNIP: 1,253 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 3,6
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- ORCID
- Web of Science
- Scopus
Evaluation of Interactions of Added Soybean Peroxidase with Other Nutrients Present in Fish Feeds Using an In Vitro Digestive Simulation
- Wesclen Vilar Nogueira
- María Jesús Aznar-García
- Francisca P. Martínez-Antequera
- Antonia M. Barros de Las Heras
- Marcelo Borges Tesser
- Jaqueline Garda-Buffon
- Francisco Javier Moyano
ANIMALS - 28/10/2023
- Factor Impacto JCR: 2,7 (2023)
- CiteScore: 4,9 (2023)
- SJR: 0,698 (2023)
- SNIP: 1,039 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- ORCID
- Scopus
- Web of Science
Assessing differences in the bioaccessibility of phenolics present in two wine by-products using an <i>in-vitro</i> model of fish digestion
- Martínez-Antequera F.P.
- López-Ruiz R.
- Martos-Sitcha J.A.
- Mancera J.M.
- Moyano F.J.
FRONTIERS IN VETERINARY SCIENCE - 2/5/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 2,6 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,166 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3,1
- Categorías JCR: VETERINARY SCIENCES
Feed supplementation with winery by-products improves the physiological status of juvenile Liza aurata during a short-term feeding trial and hypoxic challenge
- Martínez-Antequera F.P.
- Molina-Roque L.
- de las Heras V.
- Mancera J.M.
- Martos-Sitcha J.A.
- Moyano F.J.
AQUACULTURE REPORTS - 1/8/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 3,2 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,53 (2023)
- CiteScore: 5,9 (2023)
- SJR: 0,823 (2023)
- SNIP: 1,02 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3,5
- Categorías JCR: FISHERIES
Este autor no tiene libros o capítulos
Este autor no tiene tesis
Efecto del pretratamiento enzimático de ingredientes vegetales sobre el uso nutricional de piensos para acuicultura
Libro de actas del II Congreso de Jóvenes Investigadores en Ciencias Agroalimentarias - 1/11/2019
- ORCID
Effect of an enzyme pretreatment on some antinutritional factors present in plant ingredients potentially used in aquaculture feeds
VIII Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2019
- ORCID
Evaluación de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura
IX Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2020
- ORCID
Comparación entre enzimas comerciales o de origen marino para la hidrólisis de carbohidratos presentes en macroalgas
X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021
- ORCID
Efecto del pretratamiento enzimático de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura
X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021
- ORCID
Este autor no tiene patentes.
Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.
Índice h
Scopus: 7
Web of Science: 6
Índice i10
Scopus: 6
Web of Science: 5
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo PID2020-114574RB-C22Desde: 1 de septiembre de 2021Hasta: 31 de agosto de 2024Importe de financiación: 50.000,00 EURRol: Equipo de trabajo