Rebolloso Fuentes, María Del Mar Author

Outdoor continuous culture of Porphyridium cruentum in a tubular photobioreactor: quantitative analysis of the daily cyclic variation of culture parameters

  • Rebolloso Fuentes M.
  • Garcia Sánchez J.
  • Fernández Sevilla J.
  • Acién Fernández F.
  • Sánchez Pérez J.
  • Molina Grima E.

Progress in Industrial Microbiology - 1/12/1999

10.1016/s0079-6352(99)80120-9

Cite count: 68 (Web of Science) 4 (Scopus)
Open Access

Ethylene biosynthesis and signaling elements involved in chilling injury and other postharvest quality traits in the non-climacteric fruit of zucchini (Cucurbita pepo)

  • Megías Z.
  • Martínez C.
  • Manzano S.
  • García A.
  • del Mar Rebolloso-Fuentes M.
  • Valenzuela J.
  • Garrido D.
  • Jamilena M.
... View more Collapse

POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY - 1/3/2016

10.1016/j.postharvbio.2015.11.001

Cite count: 28 (Web of Science) 24 (Scopus)

Individual shrink wrapping of zucchini fruit improves postharvest chilling tolerance associated with a reduction in ethylene production and oxidative stress metabolites

  • Megías Z.
  • Martínez C.
  • Manzano S.
  • García A.
  • Del Mar Rebolloso-Fuentes M.
  • Garrido D.
  • Valenzuela J.
  • Jamilena M.
... View more Collapse

PLoS One - 15/7/2015

10.1371/journal.pone.0133058

Cite count: 15 (Web of Science) 15 (Scopus)

Functional properties of the biomass of three microalgal species

  • Guil-Guerrero J.
  • Navarro-Juárez R.
  • López-Martínez J.
  • Campra-Madrid P.
  • Rebolloso-Fuentes M.

Journal of Food Engineering - 1/12/2004

10.1016/j.jfoodeng.2004.02.014

Cite count: 98 (Web of Science) 87 (Scopus)

Nutrient composition and antioxidant activity of eight tomato (Lycopersicon esculentum) varieties

  • Guil-Guerrero J.
  • Rebolloso-Fuentes M.

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/3/2009

10.1016/j.jfca.2008.10.012

Cite count: 134 (Web of Science) 112 (Scopus)

Fatty acids and carotenoids from Stinging Nettle (Urtica dioica L.)

  • Guil-Guerrero J.
  • Rebolloso-Fuentes M.
  • Torija Isasa M.

Journal of Food Composition and Analysis - 1/1/2003

10.1016/s0889-1575(02)00172-2

Cite count: 111 (Web of Science) 107 (Scopus)

Biomass nutrient profiles of the microalga Phaeodactylum Tricornutum

  • Rebolloso-fuentes M.
  • Navarro-pÉrez A.
  • Ramos-miras J.
  • Guil-guerrero J.

Journal of Food Biochemistry - 1/1/2001

10.1111/j.1745-4514.2001.tb00724.x

Cite count: 57 (Web of Science) 58 (Scopus)

Biomass nutrient profiles of the microalga Nannochloropsis

  • Rebolloso-Fuentes M.
  • Navarro-Pérez A.
  • García-Camacho F.
  • Ramos-Miras J.
  • Guil-Guerrero J.

Journal of Agricultural and Food Chemistry - 18/9/2001

10.1021/jf0010376

Cite count: 129 (Web of Science) 135 (Scopus)

Composición nutritiva de la biomasa de la microalga Porphyridium cruentum: Nota.

  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Francisco Gabriel Acién Fernández
  • J.A. Sánchez Pérez
  • José Luis Guil-Guerrero
  • M.D. Gil García

Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional - 1/04/2000

10.1177/108201320000600207

Cite count: 2 (Web of Science) 1 (Scopus)
Open Access

Use of Sub-Atmospheric Pressure Storage to Improve the Quality and Shelf-Life of Marmande Tomatoes cv. Rojito

  • Maria del Carmen Salas-Sanjuan
  • María del Mar Rebolloso
  • Fernando Del Moral Torres
  • Juan Luis Valenzuela

Foods - 12/03/2023

10.3390/foods12061197

Cite count: 3 (Web of Science) 3 (Scopus)

Aprendizaje cooperativo: Las llaves para la inclusión de estudiantes con discapacidad auditiva en la universidad

  • Tania Mazzuca-Sobczuk
  • Pilar Sánchez López
  • María Dolores Gil Montoya
  • Consolación Gil Montoya
  • Mª José Ibáñez González
  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Maribel Ramírez Álvarez
  • Nuria Novas Castellano
... View more Collapse

JAC-10: Jornada sobre Aprendizaje Cooperativo - 2010

Cite count:
  • Dialnet

Cómo diseñar metodologías activas inclusivas en la universidad

  • Tania Mazzuca-Sobczuk
  • P. Sánchez López
  • María Dolores Gil Montoya
  • Consolación Gil Montoya
  • Mª José Ibáñez González
  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Maribel Ramírez Álvarez
  • Nuria Novas Castellano
... View more Collapse

IX Jornades de xarxes d'investigació en docència universitària: disseny de bones pràctiques docents en el context actual - 2011

Cite count:
  • Dialnet
  • ORCID

Efecto de las bajas temperaturas de conservación sobre la eficiencia fotosintética en frutos de pimiento verde

  • Z. Megías
  • S. Manzano
  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Manuel Jamilena Quesada
  • J.L. Valenzuela

Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos - 2014

Cite count:
  • Dialnet

Contenido de clorofilas y carotenoides en frutos de calabacín conservados a temperaturas inductoras de frío

  • Z. Megías
  • Sandra Gabriela García Galiano
  • S. Manzano
  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Manuel Jamilena Quesada
  • J.L. Valenzuela

Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos - 2014

Cite count:
  • Dialnet

Estudio del valor nutritivo, aptitud a la conservación y características fermentativas de subproductos vegetales de invernadero en alimentación animal

  • José Esteban Haro Martínez
  • José Luis Guil-Guerrero
  • María del Mar Rebolloso Fuentes

2001

Cite count:
  • Dialnet

Industrias lácteas

  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • José Luis Guil-Guerrero

2001

Cite count:
  • Dialnet

Composición bioquímica y propiedades funcionales de la biomasa de las microalgas phaeodactylum tricornutum y nannochloropsis spp

  • Víctor Antonio Navarro Pérez
  • José Luis Guil-Guerrero
  • María del Mar Rebolloso Fuentes

2002

Cite count:
  • Dialnet

Producción en contínuo de Porphyridum cruentum en fotobiorreactores tubulares.: Evaluación de la calidad nutricional de la biomasa

  • María del Mar Rebolloso Fuentes
  • Francisco Gabriel Acién Fernández
  • José Antonio Sánchez Pérez

1999

Cite count:
  • Dialnet

Outdoor continuous culture of Porphyridium cruentum in a tubular photobioreactor: Quantitative analysis of the daily cyclic variation of culture parameters

  • Rebolloso Fuentes M.
  • García Sánchez J.
  • Fernández Sevilla J.
  • Acién Fernández F.
  • Sánchez Pérez J.
  • Molina Grima E.

Journal of Biotechnology - 30/4/1999

10.1016/s0168-1656(99)00080-2

Cite count: 76 (Scopus)

Breeding for postharvest cold tolerance in zucchini squash

  • Megias Z.
  • Manzano S.
  • Martinez C.
  • Garciá A.
  • Aguado E.
  • Garrido D.
  • Rebolloso M.
  • Valenzuela J.
  • Jamilena M.
... View more Collapse

Acta Horticulturae - 4/4/2018

10.17660/actahortic.2018.1194.51

Cite count:

Effect of cold storage time on chilling injury in two zucchini cultivars

  • Megias Z.
  • González-Rodríguez L.
  • Aguado E.
  • Garciá A.
  • Manzano S.
  • Rebolloso M.
  • Valenzuela J.
  • Jamilena M.
... View more Collapse

Acta Horticulturae - 4/4/2018

10.17660/actahortic.2018.1194.70

Cite count: 2 (Scopus)

Evaluation of fruit quality in tomato landraces under organic greenhouse conditions

  • Manzano S.
  • Navarro P.
  • Martínez C.
  • Megías Z.
  • Rebolloso M.
  • Jamilena M.

Acta Horticulturae - 25/9/2015

10.17660/actahortic.2015.1099.79

Cite count: 2 (Web of Science) 1 (Scopus)

Use of mutant platforms to discover novel postharvest fruit-quality traits in Cucurbita pepo

  • Garcia A.
  • Manzano S.
  • Megías Z.
  • Aguado E.
  • Martinez C.
  • Garrido D.
  • Rebolloso M.
  • Valenzuela J.
  • Jamilena M.
... View more Collapse

Acta Horticulturae - 4/4/2018

10.17660/actahortic.2018.1194.53

Cite count:

This author has no patents.

This author has no reports or other types of publications.

Scopus: 11

Web of Science: 12

Scopus: 11

Web of Science: 12

Last data update: 3/23/24 5:29 AM
Next scheduled update: 3/30/24 3:00 AM