Elegir campos a generar del autor María del Mar

Datos personales Todos / Ninguno
Correo Electrónico
Artículos Todos / Ninguno
UV-B alleviates postharvest chilling injury of zucchini fruit associated with a reduction in oxidative stress
Use of Sub-Atmospheric Pressure Storage to Improve the Quality and Shelf-Life of Marmande Tomatoes cv. Rojito
Effect of Ethylene-Insensitive Mutation <i>etr2b</i> on Postharvest Chilling Injury in Zucchini Fruit
Postharvest cold tolerance in summer squash and its association with reduced cold-induced ethylene production
Ethylene biosynthesis and signaling elements involved in chilling injury and other postharvest quality traits in the non-climacteric fruit of zucchini (<i>Cucurbita pepo</i>)
Individual Shrink Wrapping of Zucchini Fruit Improves Postharvest Chilling Tolerance Associated with a Reduction in Ethylene Production and Oxidative Stress Metabolites
Las declaraciones de salud en los alimentos funcionales
APRENDIZAJE COOPERATIVO: LAS LLAVES PARA LA INCLUSIÓN DE ESTUDIANTES CON DISCAPACIDAD AUDITIVA EN LA UNIVERSIDAD.
Nutrient composition and antioxidant activity of eight tomato (<i>Lycopersicon esculentum</i>) varieties
Nutrient composition of <i>Chlorella</i> spp. and <i>Monodus subterraneus</i> cultured in a bubble column bioreactor
Nutrient composition and antioxidant activity of 10 pepper (<i>Capsicum annuun</i>) varieties
Functional properties of the biomass of three microalgal species
Fatty acids and carotenoids from Stinging Nettle (<i>Urtica dioica</i> L.)
Efecto de distintos tratamientos sobre los principios nutritivos, características fermentativas y digestibilidad in vitro de ensilados de subproducto de pimiento
Biomass nutrient profiles of the microalga <i>Nannochloropsis</i>
Hexane reduces peroxidation of fatty acids during storage
Biomass nutrient profiles of the microalga <i>Phaeodactylum tricornutum</i>
Biomass nutrient profiles of the microalga <i>Porphyridium cruentum</i>
Note.: Nutrient composition of the biomass of the microalga <i>Porphyridium cruentum</i>
Eicosapentaenoic and arachidonic acids purification from the red microalga <i>Porphyridium cruentum</i>
Outdoor continuous culture of <i>Porphyridium cruentum</i> in a tubular photobioreactor:: quantitative analysis of the daily cyclic variation of culture parameters
Libros, capítulos, tesis Todos / Ninguno
Efecto de las bajas temperaturas de conservación sobre la eficiencia fotosintética en frutos de pimiento verde
Contenido de clorofilas y carotenoides en frutos de calabacín conservados a temperaturas inductoras de frío
Composición bioquímica y propiedades funcionales de la biomasa de las microalgas phaeodactylum tricornutum y nannochloropsis spp
Industrias lácteas
Estudio del valor nutritivo, aptitud a la conservación y características fermentativas de subproductos vegetales de invernadero en alimentación animal
Producción en contínuo de Porphyridum cruentum en fotobiorreactores tubulares.: Evaluación de la calidad nutricional de la biomasa
Conferencias Todos / Ninguno
Use of mutant platforms to discover novel postharvest fruit-quality traits in Cucurbita pepo
Breeding for postharvest cold tolerance in zucchini squash
Effect of cold storage time on chilling injury in two zucchini cultivars
Evaluation of Fruit Quality in Tomato Landraces under Organic Greenhouse Conditions
Cómo diseñar metodoloǵıas activas inclusivas en la universidad
Outdoor continuous culture of Porphyridium cruentum in a tubular photobioreactor: Quantitative analysis of the daily cyclic variation of culture parameters
Métricas del autor Todos / Ninguno
Indice H