Vizcaíno Torres, Antonio Jesús Autor

Evaluation of Nannochloropsis gaditana raw and hydrolysed biomass at low inclusion level as dietary functional additive for gilthead seabream (Sparus aurata) juveniles

  • Sáez M.I.
  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Chaves-Pozo E.
  • Ayala M.D.
  • Arizcun M.
  • Alarcón F.J.
  • Suárez M.D.
  • Martínez T.F.
... Ver más Contraer

Aquaculture - 15/7/2022

10.1016/j.aquaculture.2022.738288

Número de citas: 1 (Scopus)

Dietary Use of the Microalga Chlorella fusca Improves Growth, Metabolism, and Digestive Functionality in Thick-Lipped Grey Mullet (Chelon labrosus, Risso 1827) Juveniles

  • García-Márquez J.
  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Barany A.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Mancera J.M.
  • Acién G.
  • Figueroa F.L.
  • Alarcón F.J.
  • Arijo S.
  • Abdala-Díaz R.T.
... Ver más Contraer

Frontiers in Marine Science - 26/5/2022

10.3389/fmars.2022.902203

Número de citas:

Hydrolyzed microalgae from biorefinery as a potential functional ingredient in Siberian sturgeon (A. baerii Brandt) aquafeed

  • Bongiorno T.
  • Foglio L.
  • Proietti L.
  • Vasconi M.
  • Moretti V.M.
  • Lopez A.
  • Carminati D.
  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Fernández F.G.A.
  • Alarcón F.J.
  • Parati K.
... Ver más Contraer

Algal Research - 1/3/2022

10.1016/j.algal.2021.102592

Número de citas: 2 (Scopus)

Assessment of dietary inclusion of crude or hydrolysed Arthrospira platensis biomass in starter diets for gilthead seabream (Sparus aurata)

  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Martínez T.F.
  • Arizcun M.
  • Chaves-Pozo E.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

Aquaculture - 15/2/2022

10.1016/j.aquaculture.2021.737680

Número de citas: 4 (Scopus)

Evaluation of the in vitro protein bioaccessibility of several microalgae and cyanobacteria as potential dietary ingredients in gilthead seabream (Sparus aurata) juveniles

  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Gómez-Pinchetti J.L.
  • Acién F.G.
  • Martínez T.F.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

Journal of Applied Phycology - 1/1/2022

10.1007/s10811-022-02764-5

Número de citas:

Effects of dietary use of two lipid extracts from the microalga Nannochloropsis gaditana (Lubián, 1982) alone and in combination on growth and muscle composition in juvenile gilthead seabream, Sparus aurata

  • Sales R.
  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Martínez T.F.
  • Cerón-García M.C.
  • Navarro-López E.
  • Tsuzuki M.Y.
  • Acién-Fernández F.G.
  • Molina-Grima E.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

Algal Research - 1/3/2021

10.1016/j.algal.2020.102162

Número de citas: 2 (Web of Science) 2 (Scopus)

Assessment of long-term effects of the macroalgae Ulva ohnoi included in diets on Senegalese sole (Solea senegalensis) fillet quality

  • Sáez M.I.
  • Vizcaíno A.
  • Galafat A.
  • Anguís V.
  • Fernández-Díaz C.
  • Balebona M.C.
  • Alarcón F.J.
  • Martínez T.F.
... Ver más Contraer

Algal Research - 1/5/2020

10.1016/j.algal.2020.101885

Número de citas: 3 (Web of Science) 3 (Scopus)

Innovative protein sources in shrimp (Litopenaeus vannamei) feeding

  • Sánchez-Muros M.J.
  • Renteria P.
  • Vizcaino A.
  • Barroso F.G.

Reviews in Aquaculture - 1/2/2020

10.1111/raq.12312

Número de citas: 17 (Web of Science) 12 (Scopus)

Low dietary inclusion of nutraceuticals from microalgae improves feed efficiency and modifies intermediary metabolisms in gilthead sea bream (Sparus aurata)

  • Perera E.
  • Sánchez-Ruiz D.
  • Sáez M.I.
  • Galafat A.
  • Barany A.
  • Fernández-Castro M.
  • Vizcaíno A.J.
  • Fuentes J.
  • Martínez T.F.
  • Mancera J.M.
  • Alarcón F.J.
  • Martos-Sitcha J.A.
... Ver más Contraer

Scientific Reports - 1/12/2020

10.1038/s41598-020-75693-3

Número de citas: 2 (Web of Science) 2 (Scopus)
Open Access

Microalgae from Biorefinery as Potential Protein Source for Siberian Sturgeon (A. baerii) Aquafeed

  • Tiziana Bongiorno
  • Luciano Foglio
  • Lorenzo Proietti
  • Mauro Vasconi
  • Annalaura Lopez
  • Andrea Pizzera
  • Domenico Carminati
  • Aldo Tava
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • Francisco Javier Alarcón
  • Elena Ficara
  • Katia Parati
... Ver más Contraer

Sustainability - 22/10/2020

10.3390/su12218779

Número de citas: 2 (Web of Science) 2 (Scopus)

Evaluación de la harina de algas como ingrediente en piensos de peces marinos

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Mª C. Cerón García
  • Tomás Francisco Martínez Moya
  • Francisco Javier Alarcon López

2016

Número de citas:
  • Dialnet

Este autor no tiene conferencias.

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 9

Web of Science: 9

Scopus: 9

Web of Science: 9

Última actualización de los datos: 13/08/22 7:54
Próxima recolección programada: 20/08/22 3:00