Lafarga Poyo, Tomás Valentín Autor
Industrial production of spirulina as a protein source for bioactive peptide generation
- Lafarga T.
- Sánchez-Zurano A.
- Villaró S.
- Morillas-España A.
- Acién G.
TRENDS IN FOOD SCIENCE and TECHNOLOGY - 1/10/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 16,002 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,743 (2021)
- CiteScore: 25,2 (2022)
- SJR: 2,402 (2021)
- SNIP: 3,639 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 17,835
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Research trends and current requirements and challenges in the industrial production of spirulina as a food source
- Silvia Villaró
- José Luis Guzmán Sánchez
- Gabriel Acién
- Tomás Lafarga
Trends in Food Science and Technology - 1/1/2024
- CiteScore: 25,2 (2022)
- SJR: 2,522 (2022)
- SNIP: 3,335 (2022)
- Scopus
- ORCID
Characterisation of the volatile profile of microalgae and cyanobacteria using solid-phase microextraction followed by gas chromatography coupled to mass spectrometry
- Moran L.
- Bou G.
- Aldai N.
- Ciardi M.
- Morillas-España A.
- Sánchez-Zurano A.
- Barron L.J.R.
- Lafarga T.
Scientific Reports - 7/3/2022
- Cuartil JCR: Q2 (2022)
- Factor Impacto JCR: 4,6 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,569 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 4,9
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Annual assessment of the wastewater treatment capacity of the microalga Scenedesmus almeriensis and optimisation of operational conditions
- Sánchez-Zurano A.
- Morillas-España A.
- Gómez-Serrano C.
- Ciardi M.
- Acién G.
- Lafarga T.
Scientific Reports - 1/12/2021
- Cuartil JCR: Q2 (2021)
- Factor Impacto JCR: 4,997 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,866 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,516
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Agricultural products from algal biomass grown in piggery wastewater: A techno-economic analysis
- Rojo E.M.
- Molinos-Senante M.
- Filipigh A.A.
- Lafarga T.
- Fernández F.G.A.
- Bolado S.
Science of the Total Environment - 20/8/2023
10.1016/j.scitotenv.2023.164159
- CiteScore: 16,8 (2022)
- SJR: 1,946 (2022)
- SNIP: 2,026 (2022)
Optimisation of protein recovery from arthrospira platensis by ultrasound-assisted isoelectric solubilisation/precipitation
- Sánchez-Zurano A.
- Morillas-España A.
- González-López C.V.
- Lafarga T.
Processes - 1/12/2020
- Cuartil JCR: Q3 (2020)
- Factor Impacto JCR: 2,847 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,832 (2020)
- CiteScore: 2,4 (2020)
- SJR: 0,414 (2020)
- SNIP: 0,957 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 2,824
- Categorías JCR: ENGINEERING, CHEMICAL
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Role of Microalgae in the Recovery of Nutrients from Pig Manure
- Ana Sánchez-Zurano
- Martina Ciardi
- Tomás Lafarga
- José María Fernández-Sevilla
- Ruperto Bermejo
- Emilio Molina-Grima
Processes - 21/01/2021
- Cuartil JCR: Q2 (2021)
- Factor Impacto JCR: 3,352 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,356 (2021)
- CiteScore: 2,4 (2020)
- SJR: 0,414 (2020)
- SNIP: 0,957 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 3,338
- Categorías JCR: ENGINEERING, CHEMICAL
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Potential bioactivity of hydrolysates derived from bovine lung
- O'Sullivan, S. M.
- Lafarga, T.
- Hayes, M.
- O'Brien, N. M.
Proceedings of the Nutrition Society - 11/07/2016
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 4,421 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 4,797
- Categorías JCR: NUTRITION & DIETETICS
- Categorías SJR: Medicine (miscellaneous) (Q1); Nutrition and Dietetics (Q1)
- ORCID
- Web of Science
Production of <i>Scenedesmus almeriensis</i> Using Pilot-Scale Raceway Reactors Located inside a Greenhouse
- Ainoa Morillas-España
- Silvia Villaró
- Martina Ciardi
- Gabriel Acién
- Tomás Lafarga
Phycology - 12/01/2022
- ORCID
- OAI-PMH
Identification of novel dipeptidyl peptidase-IV and angiotensin-I-converting enzyme inhibitory peptides from meat proteins using in silico analysis
- Lafarga, Tomas
- O'Connor, Paula
- Hayes, Maria
PEPTIDES - 1/09/2014
10.1016/j.peptides.2014.07.005
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 2,618 (2014)
- CiteScore: 5,6 (2020)
- SJR: 0,964 (2014)
- SNIP: 0,928 (2014)
- Impacto JCR a 5 años: 2,429
- Categorías JCR: PHARMACOLOGY & PHARMACY
- Categorías SJR: Biochemistry (Q2); Endocrinology (Q2); Physiology (Q2); Cellular and Molecular Neuroscience (Q4)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Oil and Oilseed Processing
Wiley - 4/05/2021
- ORCID
Production and Consumption of Oils and Oilseeds
Oil and Oilseed Processing - 4/05/2021
- ORCID
Potential Applications of Plant‐Derived Proteins in the Food Industry
Novel Proteins for Food, Pharmaceuticals and Agriculture: Sources, Applications and Advances - 3/12/2018
- ORCID
Pulsed electric fields for the extraction of lipids, pigments, and polyphenols from cultured microalgae
Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector - 2022
10.1016/b978-0-12-820096-4.00010-9
- ORCID
Microalgal protein production: current needs and challenges
- Villaró S.
- Acién G.
- Fernández-Sevilla J.M.
- Lafarga T.
Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy - 1/1/2023
10.1016/b978-0-323-91739-1.00008-8
Cultured Microalgae for the Food Industry
Elsevier - 2021
- ORCID
Microalgae as a source of pigments for food applications
Cultured Microalgae for the Food Industry - 2021
10.1016/b978-0-12-821080-2.00014-9
- ORCID
Consumer acceptance and attitudes toward microalgae and microalgal-derived products as food
- Villaró S.
- Viñas I.
- Lafarga T.
Cultured Microalgae for the Food Industry - 1/1/2021
10.1016/b978-0-12-821080-2.00001-0
- Scopus
- ORCID
Carotenoids from microalgae
- Lafarga, T.
- Clemente, I.
- Garcia-Vaquero, M.
- Galanakis, CM
Carotenoids: Properties, Processing and Applications - 2020
10.1016/b978-0-12-817067-0.00005-1
- ORCID
- Web of Science
Seaweed and milk derived bioactive peptides and small molecules in functional foods and cosmeceuticals
- Hayes, Maria
- Garcia-Garcia, Melani
- Fitzgerald, Ciaran
- Lafarga, Tomas
- Gupta, VK
- Tuohy, MG
- Lohani, M
- ODonovan, A
Biotechnology of Bioactive Compounds: Sources and Applications - 6/4/2015
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Non‐thermal Processing Technologies
Food Formulation - 5/03/2021
- ORCID
Información de contacto
Departamento: Ingeniería Química
Correo electrónico: tomaslafarga@gmail.com
Índice h
Scopus: 24
Web of Science: 29
Índice i10
Scopus: 45
Web of Science: 60
Grupos de investigación
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Desalación y fotosíntesis
Rol: Miembro
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
Proyectos de investigación en la UAL
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Acrónimo TED2021-131511A-I00Desde: 1 de diciembre de 2022Hasta: 1 de diciembre de 2024Financiado por: Ministerio de Ciencia e InnovaciónImporte de financiación: 160.000,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
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Acrónimo 101060991Desde: 1 de julio de 2022Hasta: 30 de junio de 2026Financiado por: HORIZONImporte de financiación: 515.000,00 EUR
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Acrónimo NoneDesde: 15 de febrero de 2022Hasta: 31 de agosto de 2024Financiado por: H2020Importe de financiación: 43.655,00 EUR
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Acrónimo PDC2021-121861-C21Desde: 1 de diciembre de 2021Hasta: 30 de noviembre de 2023Financiado por: Ministerio de Ciencia e InnovaciónImporte de financiación: 87.400,00 EURRol: Investigador
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Acrónimo P20_00800Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 130.000,00 EURRol: Investigador
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Acrónimo P20_00812Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 125.000,00 EURRol: Investigador
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Acrónimo UAL2020-AGR-A1945Desde: 1 de enero de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: Universidad de AlmeríaImporte de financiación: 30.000,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
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Acrónimo PRODIGIODesde: 1 de enero de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2023Financiado por: NaNImporte de financiación: 288.250,00 EURRol: Investigador