González Fernández, María José Autor
Seasonal changes of proximate composition and fatty acids of farmed dusky grouper (<i>Epinephelus marginatus</i> Lowe, 1834)
- Suárez M.
- González M.
- Sáez M.
- Martínez T.
- Guil-Guerrero J.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/8/2015
- Cuartil JCR: Q2 (2015)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 1,504 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,177 (2015)
- CiteScore: 4,9 (2020)
- SJR: 0,709 (2015)
- SNIP: 0,949 (2015)
- Impacto JCR a 5 años: 1,669
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Various Acylglycerols from Common Oils Exert Different Antitumor Activities on Colorectal Cancer Cells
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Guil-Guerrero J.
NUTRITION AND CANCER-AN INTERNATIONAL JOURNAL - 2/4/2016
- Cuartil JCR: Q3 (2016)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,447 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,536 (2016)
- CiteScore: 4,1 (2020)
- SJR: 0,926 (2016)
- SNIP: 0,843 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 2,579
- Categorías JCR: ONCOLOGY
- Categorías SJR: Medicine (miscellaneous) (Q1); Nutrition and Dietetics (Q2); Oncology (Q2); Cancer Research (Q3)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Phytochemical Composition and Antitumor Activities of New Salad Greens: Rucola (<i>Diplotaxis tenuifolia</i>) and Corn Salad (<i>Valerianella locusta</i>)
- Ramos-Bueno R.
- Rincón-Cervera M.
- González-Fernández M.
- Guil-Guerrero J.
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION - 1/6/2016
- Cuartil JCR: Q1 (2016)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,368 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,707 (2016)
- CiteScore: 4,8 (2019)
- SJR: 1,089 (2016)
- SNIP: 1,326 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 2,722
- Categorías JCR: NUTRITION & DIETETICS
- Categorías SJR: Chemistry (miscellaneous) (Q1); Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Fatty acid profiles and cholesterol content of seven insect species assessed by several extraction systems
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Sánchez-Muros-Lozano M.
- García-Barroso F.
- Guil-Guerrero J.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - 1/9/2016
- Cuartil JCR: Q2 (2016)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 1,664 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,794 (2016)
- CiteScore: 4,4 (2020)
- SJR: 0,763 (2016)
- SNIP: 0,904 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 1,854
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Chemistry (miscellaneous) (Q1); Food Science (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1); Biochemistry (Q2); Biotechnology (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Phytochemical composition and <i>in vitro</i> anti-tumour activities of selected tomato varieties
- José Luis Guil-Guerrero
- Roberto Romero González
- Rebeca Pilar Ramos Bueno
- María J González-Fernández
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 30/1/2017
- Cuartil JCR: Q1 (2017)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,379 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,082 (2017)
- CiteScore: 5,5 (2020)
- SJR: 0,822 (2017)
- SNIP: 1,302 (2017)
- Impacto JCR a 5 años: 2,537
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Agronomy and Crop Science (Q1); Food Science (Q1); Biotechnology (Q2); Nutrition and Dietetics (Q2)
- Dialnet
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Sardinian Boraginaceae are new potential sources of gamma-linolenic acid
- Guil-Guerrero J.
- Gómez-Mercado F.
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Urrestarazu M.
- Rincón-Cervera M.
FOOD CHEMISTRY - 1/3/2017
10.1016/j.foodchem.2016.09.111
- Cuartil JCR: Q1 (2017)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 4,946 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,755 (2017)
- CiteScore: 11,9 (2020)
- SJR: 1,793 (2017)
- SNIP: 2,153 (2017)
- Impacto JCR a 5 años: 4,879
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Analytical Chemistry (Q1); Food Science (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Purification process for MUFA- and PUFA-based monoacylglycerols from edible oils
- González-Fernández M.
- Ramos-Bueno R.
- Rodríguez-García I.
- Guil-Guerrero J.
BIOCHIMIE - 1/8/2017
- Cuartil JCR: Q2 (2017)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,188 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,619 (2017)
- CiteScore: 6,1 (2020)
- SJR: 1,554 (2017)
- SNIP: 0,922 (2017)
- Impacto JCR a 5 años: 3,058
- Categorías JCR: BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY
- Categorías SJR: Biochemistry (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Fatty acid profiles and <i>sn</i>-2 fatty acid distribution of γ-linolenic acid-rich <i>Borago</i> species
- Guil-Guerrero J.
- Gómez-Mercado F.
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Urrestarazu M.
- Jiménez-Becker S.
- de Bélair G.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/3/2018
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,994 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,89 (2018)
- CiteScore: 6,4 (2020)
- SJR: 0,981 (2018)
- SNIP: 1,534 (2018)
- Impacto JCR a 5 años: 3,44
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Mammoth resources for hominins: from omega-3 fatty acids to cultural objects
- Guil-Guerrero J.
- Tikhonov A.
- Ramos-Bueno R.
- Grigoriev S.
- Protopopov A.
- Savvinov G.
- González-Fernández M.
JOURNAL OF QUATERNARY SCIENCE - 1/5/2018
- Cuartil JCR: Q2 (2018)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,846 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,841 (2018)
- CiteScore: 4,9 (2020)
- SJR: 1,591 (2018)
- SNIP: 1,039 (2018)
- Impacto JCR a 5 años: 3,037
- Categorías JCR: GEOSCIENCES, MULTIDISCIPLINARY
- Categorías SJR: Arts and Humanities (miscellaneous) (Q1); Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) (Q1); Paleontology (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Insects as Food: Fatty Acid Profiles, Lipid Classes, and <i>sn</i>-2 Fatty Acid Distribution of Lepidoptera Larvae
- Guil-Guerrero J.
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Fabrikov D.
- Sánchez-Muros M.
- Barroso F.
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/6/2018
- Cuartil JCR: Q2 (2018)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 1,852 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,911 (2018)
- CiteScore: 5,9 (2022)
- SJR: 0,657 (2018)
- SNIP: 0,808 (2018)
- Impacto JCR a 5 años: 2,207
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Industrial and Manufacturing Engineering (Q1); Biotechnology (Q2); Chemistry (miscellaneous) (Q2); Food Science (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
In vitro antitumor activity of arachidonic and docosahexaenoic acids as both monoacylglycerols and free fatty acids on colorectal cancer cells
- González Fernández, María José
09/2020
- Dialnet
- OAI-PMH
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Información de contacto
Correo electrónico: mgf523@ual.es
Índice h
Scopus: 14
Web of Science: 17
Índice i10
Scopus: 20
Web of Science: 23
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo P20_00806Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 89.450,00 EURRol: Colaborador
-
Acrónimo UAL18-RNM-B006-BDesde: 1 de octubre de 2019Hasta: 30 de septiembre de 2021Financiado por: Universidad de AlmeríaImporte de financiación: 43.900,00 EURRol: Investigador