González Fernández, María José Autor
A whole-food approach to the <i>in vitro</i> assessment of the antitumor activity of <i>gazpacho</i>
- Campra P.
- Aznar-Garcia M.
- Ramos-Bueno R.
- Gonzalez-Fernandez M.
- Khaldi H.
- Garrido-Cardenas J.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1/7/2019
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 4,972 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,256 (2019)
- CiteScore: 8,1 (2020)
- SJR: 1,44 (2019)
- SNIP: 1,663 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 5,084
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Borage oil: Tocopherols, sterols and squalene in farmed and endemic-wild <i>Borago</i> species
- Fabrikov D.
- Guil-Guerrero J.
- González-Fernández M.
- Rodríguez-García I.
- Gómez-Mercado F.
- Urrestarazu M.
- Lao M.
- Rincón-Cervera M.
- Álvaro J.
- Lyashenko S.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/10/2019
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,721 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,792 (2019)
- CiteScore: 5,5 (2022)
- SJR: 0,895 (2019)
- SNIP: 1,556 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 3,829
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Effect of Replacing Fishmeal with <i>Plukenetia volubilis</i> Cake on Growth, Digestive Enzymes, and Body Composition in Whiteleg Shrimp (<i>Litopenaeus vannamei</i>)
- Patricio Renteria
- Antonio Jesús Vizcaíno
- María José Sánchez-Muros
- Roberto A. Santacruz-Reyes
- María Isabel Saez
- Dmitri Fabrikov
- Fernando G. Barroso
- Vargas-García, M.C.
FISHES - 1/10/2022
- Cuartil JCR: Q2 (2022)
- Factor Impacto JCR: 2,3 (2022)
- CiteScore: 1,9 (2022)
- SJR: 0,457 (2022)
- SNIP: 0,943 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 2,4
- Categorías JCR: FISHERIES
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Effect on Intermediary Metabolism and Digestive Parameters of the High Substitution of Fishmeal with Insect Meal in <i>Sparus aurata</i> Feed
- Fabrikov D.
- Vargas-García M.D.C.
- Barroso F.G.
- Sánchez-Muros M.J.
- Cacua Ortíz S.M.
- Morales A.E.
- Cardenete G.
- Tomás-Almenar C.
- Melenchón F.
INSECTS - 1/11/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 3,141 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,473 (2021)
- CiteScore: 4,2 (2022)
- SJR: 0,707 (2021)
- SNIP: 1,122 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 3,286
- Categorías JCR: ENTOMOLOGY
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Facing the challenge of discarded fish: improving nutritional quality of two insect species larvae for use as feed and food
- Fabrikov D.
- Morote E.
- Montes J.
- Sánchez-Muros M.J.
- Barroso F.G.
- Rodríguez-Rodríguez M.
- González-Fernández M.J.
- Guil-Guerrero J.L.
JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED - 1/1/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 5,099 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,829 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,158
- Categorías JCR: ENTOMOLOGY
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Fatty acid profiles and cholesterol content of seven insect species assessed by several extraction systems
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Sánchez-Muros-Lozano M.
- García-Barroso F.
- Guil-Guerrero J.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - 1/9/2016
- Cuartil JCR: Q2 (2016)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 1,664 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,794 (2016)
- CiteScore: 4,4 (2020)
- SJR: 0,763 (2016)
- SNIP: 0,904 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 1,854
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Chemistry (miscellaneous) (Q1); Food Science (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1); Biochemistry (Q2); Biotechnology (Q2)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Fatty acid profiles and <i>sn</i>-2 fatty acid distribution of γ-linolenic acid-rich <i>Borago</i> species
- Guil-Guerrero J.
- Gómez-Mercado F.
- Ramos-Bueno R.
- González-Fernández M.
- Urrestarazu M.
- Jiménez-Becker S.
- de Bélair G.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/3/2018
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,994 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,89 (2018)
- CiteScore: 6,4 (2020)
- SJR: 0,981 (2018)
- SNIP: 1,534 (2018)
- Impacto JCR a 5 años: 3,44
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Fatty acids and minor functional compounds of hemp (<i>Cannabis sativa</i> L.) seeds and other Cannabaceae species
- Alonso-Esteban J.I.
- González-Fernández M.J.
- Fabrikov D.
- de Cortes Sánchez-Mata M.
- Torija-Isasa E.
- Guil-Guerrero J.L.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/1/2023
- Cuartil JCR: Q2 (2022)
- Factor Impacto JCR: 4,3 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,774 (2023)
- CiteScore: 5,5 (2022)
- SJR: 0,651 (2022)
- SNIP: 1,199 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 4,1
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
Fishmeal Dietary Replacement Up to 50%: A Comparative Study of Two Insect Meals for Rainbow Trout (<i>Oncorhynchus mykiss</i>)
- Federico Melenchón
- Eduardo de Mercado
- Héctor J. Pula
- Gabriel Cardenete
- Fernando G. Barroso
- Dmitri Fabrikov
- Helena M. Lourenço
- María-Fernanda Pessoa
- Leidy Lagos
- Pabodha Weththasinghe
- Marcos Cortés
- Cristina Tomás-Almenar
ANIMALS - 12/1/2022
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 3 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 5,955 (2022)
- CiteScore: 4,2 (2022)
- SJR: 0,684 (2022)
- SNIP: 1,081 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 3,2
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Green argan oil extraction from roasted and unroasted seeds by using various polarity solvents allowed by the EU legislation
- González-Fernández M.J.
- Manzano-Agugliaro F.
- Zapata-Sierra A.
- Belarbi E.H.
- Guil-Guerrero J.L.
JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION - 10/12/2020
- Cuartil JCR: Q2 (2020)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 9,297 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,222 (2020)
- CiteScore: 13,1 (2020)
- SJR: 1,937 (2020)
- SNIP: 2,475 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 9,444
- Categorías JCR: ENVIRONMENTAL SCIENCES
- Categorías SJR: Strategy and Management (Q1); Environmental Science (all) (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1); Renewable Energy, Sustainability and the Environment (Q1)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
In vitro antitumor activity of arachidonic and docosahexaenoic acids as both monoacylglycerols and free fatty acids on colorectal cancer cells
- González Fernández, María José
09/2020
- Dialnet
- OAI-PMH
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Información de contacto
Correo electrónico: mgf523@ual.es
Índice h
Scopus: 14
Web of Science: 17
Índice i10
Scopus: 20
Web of Science: 23
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo P20_00806Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 89.450,00 EURRol: Colaborador
-
Acrónimo UAL18-RNM-B006-BDesde: 1 de octubre de 2019Hasta: 30 de septiembre de 2021Financiado por: Universidad de AlmeríaImporte de financiación: 43.900,00 EURRol: Investigador