Rodríguez Quevedo, Alicia Autor

Enzymatic production of human milk fat substitutes containing palmitic and docosahexaenoic acids at <i>sn</i>-2 position and oleic acid at <i>sn</i>-1,3 positions

  • Robles A.
  • Jiménez M.
  • Esteban L.
  • González P.
  • Martín L.
  • Rodríguez A.
  • Molina E.
... Ver más Contraer

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/12/2011

10.1016/j.lwt.2011.05.022

Número de citas: 36 (Web of Science) 26 (Scopus)

Concentration of Docosahexaenoic Acid (DHA) by Selective Alcoholysis Catalyzed by Lipases

  • Martín Valverde L.
  • González Moreno P.
  • Rodríguez Quevedo A.
  • Hita Peña E.
  • Jiménez Callejón M.
  • Esteban Cerdán L.
  • Molina Grima E.
  • Robles Medina A.
... Ver más Contraer

JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY - 1/9/2012

10.1007/s11746-012-2056-4

Número de citas: 32 (Web of Science) 25 (Scopus)
Open Access

Artificial intelligence analysis of the emotions of autistic students in social interaction with the NAO robot

  • Lorenzo Lledó G.
  • Lorenzo-Lledó A.
  • Rodríguez-Quevedo Á.

Revista de Educación a Distancia - 1/1/2024

10.6018/red.588091

Número de citas: 1 (Scopus)

Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.

Este autor no tiene conferencias.

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 2

Web of Science: 2

Scopus: 2

Web of Science: 2

Última actualización de los datos: 19/11/24 21:35
Próxima recolección programada: 23/11/24 3:00