Mingorance Cazorla, Lidia Autor
Influence of sequential yeast mixtures on wine fermentation
- Clemente-Jimenez J.
- Mingorance-Cazorla L.
- Martínez-Rodríguez S.
- Las Heras-Vázquez F.
- Rodríguez-Vico F.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY - 15/2/2005
10.1016/j.ijfoodmicro.2004.06.007
- Cuartil JCR: Q1 (2005)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,499 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,364 (2005)
- CiteScore: 8,5 (2020)
- SJR: 1,511 (2005)
- SNIP: 1,832 (2005)
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1); Microbiology (Q1); Safety, Risk, Reliability and Quality (Q1)
- Dialnet
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Molecular characterization and oenological properties of wine yeasts isolated during spontaneous fermentation of six varieties of grape must
- Francisco Javier las Heras Vázquez
- Josefa María Clemente-Jimenez
- Felipe Rodríguez Vico
- Sergio Martínez Rodríguez
- Lydia Mingorance-Cazorla
FOOD MICROBIOLOGY - 1/4/2004
- Cuartil JCR: Q2 (2004)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 1,105 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,784 (2004)
- CiteScore: 8,6 (2020)
- SJR: 0,781 (2004)
- SNIP: 1,046 (2004)
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Microbiology (Q2)
- Dialnet
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Molecular cloning, purification, and biochemical characterization of hydantoin racemase from the legume symbiont <i>Sinorhizobium meliloti</i> CECT 4114
- Francisco Javier las Heras Vázquez
- Felipe Rodríguez-Vico
- Lydia Mingorance-Cazorla
- Sergio Martínez-Rodríguez
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY - 1/1/2004
- Cuartil JCR: Q1 (2004)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,81 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,34 (2004)
- CiteScore: 7,1 (2020)
- SJR: 2,151 (2004)
- SNIP: 1,634 (2004)
- Categorías SJR: Applied Microbiology and Biotechnology (Q1); Biotechnology (Q1); Ecology (Q1); Food Science (Q1)
- Dialnet
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Catalytic analysis of a recombinant D-hydantoinase from <i>Agrobacterium tumefaciens</i>
- Clemente-Jiménez J.
- Martínez-Rogríguez S.
- Mingorance-Cazorla L.
- De La Escalera-Hueso S.
- Las Heras-Vázquez F.
- Rodríguez-Vico F.
BIOTECHNOLOGY LETTERS - 1/7/2003
- Cuartil JCR: Q3 (2003)
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 0,778 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,17 (2003)
- CiteScore: 3,8 (2020)
- SJR: 0,441 (2003)
- SNIP: 0,635 (2003)
- Categorías SJR: Medicine (miscellaneous) (Q2); Biotechnology (Q3)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Overexpression and characterization of hydantoin racemase from <i>Agrobacterium tumefaciens</i> C58
- Las Heras-Vázquez F.
- Martínez-Rodríguez S.
- Mingorance-Cazorla L.
- Clemente-Jiménez J.
- Rodríguez-Vico F.
BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS - 4/4/2003
- Cuartil JCR: Q2 (2003)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,836 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,481 (2003)
- CiteScore: 5,5 (2020)
- SJR: 1,525 (2003)
- SNIP: 0,795 (2003)
- Categorías SJR: Biochemistry (Q1); Biophysics (Q1); Cell Biology (Q2); Molecular Biology (Q2)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Contribution of different natural yeasts to the aroma of two alcoholic beverages
- Mingorance-Cazorla L.
- Clemente-Jiménez J.
- Martínez-Rodríguez S.
- Las Heras-Vázquez F.
- Rodríguez-Vico F.
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY - 1/4/2003
- Cuartil JCR: Q4 (2003)
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 0,516 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,999 (2003)
- CiteScore: 5,1 (2020)
- SJR: 0,383 (2003)
- SNIP: 0,621 (2003)
- Categorías SJR: Medicine (miscellaneous) (Q2); Applied Microbiology and Biotechnology (Q3); Biotechnology (Q3); Physiology (Q3)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Identification of yeast species from orange fruit and juice by RFLP and sequence analysis of the 5.8S rRNA gene and the two internal transcribed spacers
- Las Heras-Vazquez F.
- Mingorance-Cazorla L.
- Clemente-Jimenez J.
- Rodriguez-Vico F.
FEMS YEAST RESEARCH - 1/3/2003
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,193 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,198 (2003)
- CiteScore: 4,8 (2020)
- SJR: 0,664 (2003)
- SNIP: 0,867 (2003)
- Categorías SJR: Medicine (miscellaneous) (Q1); Applied Microbiology and Biotechnology (Q2); Microbiology (Q3)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Complete conversion of D,L-5-monosubstituted hydantoins with a low velocity of chemical racemization into D-amino acids using whole cells of recombinant <i>Escherichia coli</i>
- Martinez-Rodriguez S.
- Las Heras-Vazquez F.
- Clemente-Jimenez J.
- Mingorance-Cazorla L.
- Rodriguez-Vico F.
BIOTECHNOLOGY PROGRESS - 1/11/2002
- Cuartil JCR: Q1 (2002)
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 1,734 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,682 (2002)
- CiteScore: 4,4 (2020)
- SJR: 0,842 (2002)
- SNIP: 1,076 (2002)
- Categorías SJR: Biotechnology (Q2)
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.
Este autor no tiene conferencias.
Procedimiento de fermentación dirigida y su aplicación en la obtención de nuevas bebidas derivadas de zumo de naranja natural
- Rodríguez Vico, Felipe
- Las Heras Vázquez, Francisco Javier
- Clemente Jiménez, Josefa María
- Martínez Rodríguez, Sergio
- Madrid Romero, Pedro
- Mingorance Cazorla, Lydia
27/07/2016
Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.
Índice h
Scopus: 8
Web of Science: 8
Índice i10
Scopus: 7
Web of Science: 7
Perfiles de autor
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo PTR1995-0755-09Desde: 1 de mayo de 2004Hasta: 30 de abril de 2005Financiado por: MECImporte de financiación: 66.000,00 EURRol: Investigador