Mingorance Cazorla, Lidia Autor

Open Access

Overexpression and characterization of hydantoin racemase from <i>Agrobacterium tumefaciens</i> C58

  • Las Heras-Vázquez F.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jiménez J.
  • Rodríguez-Vico F.

BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS - 4/4/2003

10.1016/s0006-291x(03)00377-2

Número de citas: 25 (Web of Science) 32 (Scopus)
Open Access

Molecular cloning, purification, and biochemical characterization of hydantoin racemase from the legume symbiont <i>Sinorhizobium meliloti</i> CECT 4114

  • Francisco Javier las Heras Vázquez
  • Felipe Rodríguez-Vico
  • Lydia Mingorance-Cazorla
  • Sergio Martínez-Rodríguez

APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY - 1/1/2004

10.1128/aem.70.1.625-630.2004

Número de citas: 18 (Web of Science) 24 (Scopus) 0 (Dialnet)

Molecular characterization and oenological properties of wine yeasts isolated during spontaneous fermentation of six varieties of grape must

  • Francisco Javier las Heras Vázquez
  • Josefa María Clemente-Jimenez
  • Felipe Rodríguez Vico
  • Sergio Martínez Rodríguez
  • Lydia Mingorance-Cazorla

FOOD MICROBIOLOGY - 1/4/2004

10.1016/s0740-0020(03)00063-7

Número de citas: 187 (Web of Science) 215 (Scopus) 0 (Dialnet)
Open Access

Influence of sequential yeast mixtures on wine fermentation

  • Clemente-Jimenez J.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY - 15/2/2005

10.1016/j.ijfoodmicro.2004.06.007

Número de citas: 119 (Web of Science) 139 (Scopus) 0 (Dialnet)
Open Access

Identification of yeast species from orange fruit and juice by RFLP and sequence analysis of the 5.8S rRNA gene and the two internal transcribed spacers

  • Las Heras-Vazquez F.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jimenez J.
  • Rodriguez-Vico F.

FEMS YEAST RESEARCH - 1/3/2003

10.1016/s1567-1356(02)00134-4

Número de citas: 96 (Web of Science) 112 (Scopus)
Open Access

Contribution of different natural yeasts to the aroma of two alcoholic beverages

  • Mingorance-Cazorla L.
  • Clemente-Jiménez J.
  • Martínez-Rodríguez S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY - 1/4/2003

10.1023/a:1023662409828

Número de citas: 57 (Web of Science) 66 (Scopus)
Open Access

Complete conversion of D,L-5-monosubstituted hydantoins with a low velocity of chemical racemization into D-amino acids using whole cells of recombinant <i>Escherichia coli</i>

  • Martinez-Rodriguez S.
  • Las Heras-Vazquez F.
  • Clemente-Jimenez J.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • Rodriguez-Vico F.

BIOTECHNOLOGY PROGRESS - 1/11/2002

10.1021/bp0256162

Número de citas: 31 (Web of Science) 40 (Scopus)
Open Access

Catalytic analysis of a recombinant D-hydantoinase from <i>Agrobacterium tumefaciens</i>

  • Clemente-Jiménez J.
  • Martínez-Rogríguez S.
  • Mingorance-Cazorla L.
  • De La Escalera-Hueso S.
  • Las Heras-Vázquez F.
  • Rodríguez-Vico F.

BIOTECHNOLOGY LETTERS - 1/7/2003

10.1023/a:1024115220304

Número de citas: 9 (Web of Science) 9 (Scopus)

Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.

Este autor no tiene conferencias.

Open Access

Procedimiento de fermentación dirigida y su aplicación en la obtención de nuevas bebidas derivadas de zumo de naranja natural

  • Rodríguez Vico, Felipe
  • Las Heras Vázquez, Francisco Javier
  • Clemente Jiménez, Josefa María
  • Martínez Rodríguez, Sergio
  • Madrid Romero, Pedro
  • Mingorance Cazorla, Lydia

27/07/2016

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