Hidalgo-Ruiz, José Luis Autor
Offline Solid-Phase Extraction and Separation of Mineral Oil Saturated Hydrocarbons and Mineral Oil Aromatic Hydrocarbons in Edible Oils, and Analysis via GC with a Flame Ionization Detector
- José L. Hidalgo-Ruiz
- F. Javier Arrebola-Liébanas
- José Luis Martínez Vidal
- Antonia Garrido Frenich
- Roberto Romero González
FOODS - 28/9/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 5,561 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,151 (2021)
- CiteScore: 3 (2020)
- SJR: 0,774 (2020)
- SNIP: 1,56 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 5,94
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Monitoring of polar pesticides and contaminants in edible oils and nuts by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
- Hidalgo-Ruiz J.L.
- Romero-González R.
- Martínez Vidal J.L.
- Garrido Frenich A.
FOOD CHEMISTRY - 1/5/2021
10.1016/j.foodchem.2020.128495
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 9,231 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,787 (2021)
- CiteScore: 11,9 (2020)
- SJR: 1,772 (2020)
- SNIP: 2,235 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 7,516
- Categorías JCR: NUTRITION & DIETETICS
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Analytical Chemistry (Q1)
Determination of 3-monochloropropanediol esters and glycidyl esters in fatty matrices by ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
- José L. Hidalgo-Ruiz
- Roberto Romero-González
- José Luis Martínez Vidal
- Antonia Garrido Frenich
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A - 22/2/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 4,601 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,196 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 4,313
- Categorías JCR: BIOCHEMICAL RESEARCH METHODS
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Determination of mycotoxins in nuts by ultra high-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry: Looking for a representative matrix
- Hidalgo-Ruiz J.
- Romero-González R.
- Martínez Vidal J.
- Garrido Frenich A.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1/9/2019
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,721 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,071 (2019)
- CiteScore: 6,4 (2020)
- SJR: 0,895 (2019)
- SNIP: 1,579 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 3,829
- Categorías JCR: CHEMISTRY, APPLIED
- Categorías SJR: Food Science (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
A rapid method for the determination of mycotoxins in edible vegetable oils by ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
- Hidalgo-Ruiz J.
- Romero-González R.
- Martínez Vidal J.
- Garrido Frenich A.
FOOD CHEMISTRY - 1/8/2019
10.1016/j.foodchem.2019.03.003
- Cuartil JCR: Q1 (2019)
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 6,306 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 3,551 (2019)
- CiteScore: 11,9 (2020)
- SJR: 1,775 (2019)
- SNIP: 2,372 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 6,219
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Analytical Chemistry (Q1); Food Science (Q1); Medicine (miscellaneous) (Q1)
Brans of the roller-milled barley fractions rich in polyphenols and health-promoting lipophilic molecules
- Gangopadhyay N.
- Harrison S.
- Brunton N.
- Hidalgo-Ruiz J.
- Gallagher E.
- Rai D.
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE - 1/9/2018
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,452 (2018)
- CiteScore: 5,1 (2020)
- SJR: 1,054 (2018)
- SNIP: 1,371 (2018)
- Impacto JCR a 5 años: 2,988
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Biochemistry (Q2)
Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.
Índice h
Scopus: 3
Web of Science: 5
Índice i10
Scopus: 2
Web of Science: 4
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
- El autor no participa actualmente en ningún proyecto.