Lahlou, Abdallah Autor
Arecaceae Seeds Constitute a Healthy Source of Fatty Acids and Phenolic Compounds
- Miguel Ángel Rincón-Cervera
- Abdallah Lahlou
- Tarik Chileh-Chelh
- Svetlana Lyashenko
- Rosalía López-Ruiz
- José Luis Guil-Guerrero
PLANTS-BASEL - 4/1/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 4 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,756 (2023)
- CiteScore: 5,4 (2022)
- SJR: 0,79 (2022)
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Arecaceae fruits: Fatty acids, phenolic compounds and<i> in</i><i> vitro</i> antitumor activity
- Abdallah Lahlou
- Tarik Chileh-Chelh
- Svetlana Lyashenko
- Miguel Ángel Rincón-Cervera
- Ignacio Rodríguez-García
- Rosalía López-Ruiz
- Miguel Urrestarazu
- José Luis Guil-Guerrero
FOOD BIOSCIENCE - 1/12/2022
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 5,2 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,885 (2022)
- CiteScore: 4,5 (2021)
- SJR: 0,893 (2021)
- SNIP: 1,326 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,4
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
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