Villaro Cos, Sílvia Autor
Assessment of the mixotrophic production of Chlorella vulgaris using milk whey as a nutrient source
- Sánchez-Zurano A.
- Villaró-Cos S.
- Ciardi M.
- Acién-Fernández F.G.
- Fernández-Sevilla J.M.
- Lafarga T.
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/2/2024
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 2,8 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,024 (2023)
- CiteScore: 6,4 (2024)
- SJR: 0,654 (2024)
- SNIP: 0,847 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 3,3
- Categorías JCR: MARINE & FRESHWATER BIOLOGY
- Algunas de las métricas anteriores son provisionales
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
A zero-waste approach for the production and use of Arthrospira platensis as a protein source in foods and as a plant biostimulant in agriculture
- Villaró S.
- Acién G.
- Alarcón J.
- Ruiz Á.
- Rodríguez-Chikri L.
- Viviano E.
- Lafarga T.
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/12/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 2,8 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,392 (2023)
- CiteScore: 6,4 (2024)
- SJR: 0,605 (2023)
- SNIP: 0,832 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3,2
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
Bioaccessibility and antioxidant activity of phenolic compounds in cooked pulses
- Lafarga, Tomas
- Villaro, Silvia
- Bobo, Gloria
- Simo, Joan
- Aguilo-Aguayo, Ingrid
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/5/2019
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,773 (2019)
- CiteScore: 6,1 (2024)
- SJR: 0,798 (2019)
- SNIP: 1,055 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 2,516
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1)
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
Bioaccessibility of polyphenols and antioxidant capacity of fresh or minimally processed modern or traditional lettuce (Lactuca sativa L.) varieties
- Lafarga T.
- Villaró S.
- Rivera A.
- Bobo G.
- Aguiló-Aguayo I.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE - 1/2/2020
- Factor Impacto JCR: 2,701 (2020)
- CiteScore: 8,4 (2024)
- SJR: 0,656 (2020)
- SNIP: 1,087 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 3,574
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- ORCID
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- Web of Science
Bioaccessibility, physicochemical, sensorial, and nutritional characteristics of bread containing broccoli co-products
- Lafarga, Tomas
- Gallagher, Eimear
- Bademunt, Ariadna
- Vinas, Inmaculada
- Bobo, Gloria
- Villaro, Silvia
- Aguilo-Aguayo, Ingrid
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION - 1/2/2019
- Cuartil SJR: Q2
- Factor Impacto JCR: 1,405 (2019)
- CiteScore: 6,9 (2024)
- SJR: 0,465 (2019)
- SNIP: 0,632 (2019)
- Impacto JCR a 5 años: 1,517
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Chemical Engineering (miscellaneous) (Q2); Chemistry (miscellaneous) (Q2); Food Science (Q2)
- Web of Science
- ORCID
- Scopus
Biostimulant effect of a novel seawater-adapted strain of Scenedesmus almeriensis on garden geranium
- Rivera-Sánchez E.
- Villaró-Cos S.
- Jiménez-Becker S.
- Rapalo-Cruz A.
- Lafarga T.
ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS - 1/3/2025
- Cuartil JCR: Q1 (2024)
- Factor Impacto JCR: 4,5 (2024)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,36 (2024)
- CiteScore: 9 (2024)
- SJR: 1,009 (2024)
- SNIP: 1,057 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 5,1
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- Algunas de las métricas anteriores son provisionales
- OAI-PMH
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
Composition of microalgae produced using different types of water and nutrient sources
- Villaró-Cos S.
- Cuaresma Franco M.
- García-Vaquero M.
- Morán L.
- Alarcón F.J.
- Lafarga T.
ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS - 1/3/2024
- Cuartil JCR: Q1 (2024)
- Factor Impacto JCR: 4,5 (2024)
- Impacto Normalizado por Categoría: 4,681 (2024)
- CiteScore: 9 (2024)
- SJR: 1,009 (2024)
- SNIP: 1,057 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 5,1
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- OAI-PMH
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
Consumer knowledge and attitudes towards microalgae as food: The case of Spain
- Lafarga T.
- Rodríguez-Bermúdez R.
- Morillas-España A.
- Villaró S.
- García-Vaquero M.
- Morán L.
- Sánchez-Zurano A.
- González-López C.V.
- Acién-Fernández F.G.
ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS - 1/4/2021
- Cuartil JCR: Q2 (2021)
- Factor Impacto JCR: 5,276 (2021)
- Impacto Normalizado por Categoría: 4,304 (2021)
- CiteScore: 9 (2024)
- SJR: 0,878 (2021)
- SNIP: 1,146 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,813
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- OAI-PMH
- Web of Science
- ORCID
- Scopus
Development and reutilisation of a fertiliser-based culture medium for the commercial production of Chlorella sorokiniana
- Salinas-García M.
- Calatrava-Arrizabalaga P.
- Ciardi M.
- Villaró-Cos S.
- Lafarga T.
SCIENTIFIC REPORTS - 4/7/2025
- Cuartil JCR: Q1 (2024)
- Factor Impacto JCR: 3,9 (2024)
- CiteScore: 6,7 (2024)
- SJR: 0,874 (2024)
- SNIP: 1,213 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 4,3
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- Algunas de las métricas anteriores son provisionales
- Web of Science
- Scopus
- ORCID
Effect of culture medium composition and reuse on the growth of Porphyridium cruentum
- Florencia Cáceres Ferroni
- María Salinas García
- Silvia Villaró-Cos
- Elia Rivera
- Tomás Lafarga
New Biotechnology - 25/12/2025
- Cuartil JCR: Q1 (2024)
- Factor Impacto JCR: 4,9 (2024)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,017 (2024)
- CiteScore: 10,8 (2024)
- SJR: 0,989 (2024)
- SNIP: 1,232 (2024)
- Impacto JCR a 5 años: 5
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- Algunas de las métricas anteriores son provisionales
- ORCID
- Scopus
Consumer acceptance and attitudes toward microalgae and microalgal-derived products as food
Capítulo de libro
- Villaró S.
- Viñas I.
- Lafarga T.
Cultured Microalgae for the Food Industry Current and Potential Applications - 1/1/2021
10.1016/b978-0-12-821080-2.00001-0
- ORCID
- Scopus
Microalgae as a source of agricultural products
Capítulo de libro
- Tomás Lafarga
- Silvia Villaró-Cos
- Elia Rivera-Sánchez
- Maria Salinas-García
- Gabriel Acién
Sustainable Industrial Processes Based on Microalgae - 1/1/2023
10.1016/b978-0-443-19213-5.00009-1
- ORCID
- Scopus
Microalgal protein production: current needs and challenges
Capítulo de libro
- Villaró S.
- Acién G.
- Fernández-Sevilla J.M.
- Lafarga T.
Future Proteins Sources Processing Applications and the Bioeconomy - 1/1/2023
10.1016/b978-0-323-91739-1.00008-8
- Scopus
- ORCID
Protein and amino acid production in algal bioreactors
Capítulo de libro
- Tomás Lafarga
- Ana Sánchez-Zurano
- Silvia Villaró
- Luisa Gouveia
Algal Bioreactors Science Engineering and Technology of Upstream Processes Volume 1 - 1/1/2024
10.1016/b978-0-443-14058-7.00032-4
- ORCID
- Scopus
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Índice h
Scopus: 18
Web of Science: 16
Índice i10
Scopus: 22
Web of Science: 21
Grupos de investigación
-
Desalación y fotosíntesis
Rol: Miembro
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
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Acrónimo ALLIANCEDesde:Financiado por: HORIZONImporte de financiación: 325.000,00 EURRol: BENEFICIARY
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Acrónimo COSECDesde: 1 de octubre de 2024Hasta: 30 de septiembre de 2027Financiado por: HORIZONImporte de financiación: 357.500,00 EURRol: BENEFICIARY
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Acrónimo PLSQ_00233Desde: 1 de junio de 2024Hasta: 1 de junio de 2026Importe de financiación: 246.343,23 EURRol: Investigador
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Acrónimo PID2022-136292OB-I00Desde: 1 de septiembre de 2023Hasta: 31 de agosto de 2026Importe de financiación: 150.000,00 EURRol: Equipo de trabajo
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Acrónimo PCM_00082Desde: 23 de enero de 2023Hasta: 31 de diciembre de 2024Importe de financiación: 193.775,00 EURRol: Equipo de trabajo
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Acrónimo PCM_00083Desde: 1 de enero de 2023Hasta: 31 de diciembre de 2024Importe de financiación: 208.035,00 EURRol: Equipo de trabajo
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Acrónimo TED2021-131555B-C21Desde: 1 de diciembre de 2022Hasta: 1 de diciembre de 2024Importe de financiación: 162.000,00 EURRol: Equipo de trabajo
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Acrónimo TED2021-131511A-I00Desde: 1 de diciembre de 2022Hasta: 30 de noviembre de 2024Importe de financiación: 160.000,00 EURRol: Equipo de trabajo
