Vizcaíno Torres, Antonio Jesús Autor

The use of fishery and aquaculture by-products with Nannochloropsis sp. allows total dietary replacement of wild-caught fishmeal, fish oil and soy protein in European sea bass juveniles

  • Marchi A.
  • Benini E.
  • Dondi F.
  • Ferrari M.G.
  • Scicchitano D.
  • Palladino G.
  • Candela M.
  • Cerri R.
  • Di Biase A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Alarcón-López F.J.
  • Acién F.G.
  • Gatta P.P.
  • Bonaldo A.
  • Parma L.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/9/2024

10.1016/j.aquaculture.2024.741015

Número de citas: 2 (Web of Science) 2 (Scopus)
Open Access

Effects of Phytase and Microalgae Supplementation on the Utilization of Aquafeeds for European Seabass (<i>Dicentrarchus labrax</i>) Formulated with a High Inclusion Level of Plant Protein

  • S. Flores-Moreno
  • A. J. Vizcaíno
  • M. I. Sáez
  • J. Macías-Vidal
  • T. F. Martínez
  • J. A. Martos-Sitcha
  • F. J. Alarcón-López
  • Houguo Xu
... Ver más Contraer

AQUACULTURE RESEARCH - 6/5/2024

10.1155/2024/4775004

Número de citas: 2 (Web of Science) 3 (Scopus)
Open Access

Effects of feeding European seabass (<i>Dicentrarchus labrax</i>) juveniles with crude, hydrolysed and fermented biomass of the invasive macroalga <i>Rugulopteryx okamurae</i> (Ochrophyta)

  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Galafat A.
  • Galindo-Melero R.
  • Perera E.
  • Casal-Porras I.
  • Zubía E.
  • Vega J.
  • Figueroa F.L.
  • Martínez T.F.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE REPORTS - 1/2/2024

10.1016/j.aqrep.2023.101877

Número de citas: 4 (Web of Science) 5 (Scopus)
Open Access

Microalgae and phytase dietary supplementation improved growth and gut microbiota in juvenile European seabass (Dicentrarchus labrax)

  • Peralta-Sánchez J.M.
  • Rabelo-Ruiz M.
  • Martín-Platero A.M.
  • Vizcaíno A.J.
  • Flores-Moreno S.
  • Macías-Vidal J.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón-López F.J.
  • Baños A.
  • Valdivia E.
  • Martínez-Bueno M.
... Ver más Contraer

BMC Genomics - 1/12/2024

10.1186/s12864-024-10760-x

Número de citas: 1 (Scopus)

In vitro evaluation of algae and their effect as dietary ingredient on growth, chemical composition and intestinal functionality in juvenile turbot (Scophthalmus maximus)

  • Galafat A.
  • Sáez M.I.
  • Rodríguez C.
  • Hernández de Rojas A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Martínez T.F.
  • Alarcón-López F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/11/2024

10.1016/j.aquaculture.2024.741208

Número de citas: 3 (Web of Science) 3 (Scopus)
Open Access

Microalgal and Cyanobacterial Biomasses Modified the Activity of Extracellular Products from Bacillus pumilus: An In Vitro and In Vivo Assessment

  • García-Márquez J.
  • Díaz A.G.
  • Molina-Roque L.
  • Domínguez-Maqueda M.
  • de las Heras V.
  • Simó-Mirabet P.
  • Vizcaíno A.J.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón-López F.J.
  • Moriñigo M.Á.
  • Balebona M.C.
... Ver más Contraer

Probiotics and Antimicrobial Proteins - 1/1/2024

10.1007/s12602-024-10350-z

Número de citas:

From invasion to fish fodder: Inclusion of the brown algae<i> Rugulopteryx</i><i> okamurae</i> in aquafeeds for European sea bass<i> Dicentrarchus</i><i> labrax</i> (L., 1758)

  • Fonseca F.
  • Fuentes J.
  • Vizcaíno A.J.
  • Alarcón F.J.
  • Mancera J.M.
  • Martínez-Rodríguez G.
  • Martos-Sitcha J.A.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/4/2023

10.1016/j.aquaculture.2023.739318

Número de citas: 11 (Web of Science) 1 (Scopus)
Open Access

Dietary Effects of a Short-Term Administration of Microalgae Blend on Growth Performance, Tissue Fatty Acids, and Predominant Intestinal Microbiota in <i>Sparus aurata</i>

  • Jorge García-Márquez
  • Rosa María Rico
  • Gabriel Acien
  • Juan M. Mancera
  • Félix L. Figueroa
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • Francisco J Alarcón
  • Miguel Ángel Moriñigo
  • Roberto Teófilo Abdala-Díaz
... Ver más Contraer

MICROORGANISMS - 12/2/2023

10.3390/microorganisms11020463

Número de citas: 3 (Web of Science) 1 (Scopus)
Open Access

Evaluation of the Combined Administration of <i>Chlorella fusca</i> and <i>Vibrio proteolyticus</i> in Diets for <i>Chelon labrosus</i>: Effects on Growth, Metabolism, and Digestive Functionality

  • Jorge García-Márquez
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • André Barany
  • Alba Galafat
  • Gabriel Acién
  • Félix L. Figueroa
  • Francisco Javier Alarcón
  • Juan Miguel Mancera
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Salvador Arijo
  • Roberto Teófilo Abdala-Díaz
... Ver más Contraer

ANIMALS - 7/2/2023

10.3390/ani13040589

Número de citas: 6 (Web of Science) 4 (Scopus)
Open Access

Evaluation of the <i>in vitro</i> protein bioaccessibility of several microalgae and cyanobacteria as potential dietary ingredients in gilthead seabream (<i>Sparus aurata</i>) juveniles

  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Gómez-Pinchetti J.L.
  • Acién F.G.
  • Martínez T.F.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/8/2022

10.1007/s10811-022-02764-5

Número de citas: 7 (Web of Science) 2 (Scopus)

Evaluation of microalgae hydrolysates as functional ingredients for feeding gilthead seabream (sparus aurata)

  • Alba Galafat Díaz
  • Francisco Javier Alarcón López
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Tomás Francisco Martínez Moya

2022

Número de citas:
  • Dialnet

Uso de herramientas de realidad aumentada como complemento a las metodologías tradicionales de enseñanza en asignaturas experimentales

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • María Isabel Sáez Casado

Edunovatic2021. Conference proceedings: 6th Virtual International Conferenceon Education, Innovation and ICT - 2021

Número de citas:
  • Dialnet

Utilización de aplicaciones de realidad aumentada para facilitarla adquisición de conocimientos en asignaturas experimentales

  • María Isabel Sáez Casado
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Francisco Javier Alarcón López
  • María Dolores Suárez Medina

Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021 - 2021

Número de citas:
  • Dialnet

Uso de la realidad aumentada como herramienta en el proceso de enseñanza- aprendizaje en asignaturas experimentales

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • María Isabel Sáez Casado

Edunovatic 2020. Conference Proceedings: 5th Virtual International Conference on Education, Innovation and ICT, December 10 - 11, 2020 - 2020

Número de citas:
  • Dialnet

Utilidad de la rúbrica para la evaluación de competencias adquiridas en prácticas de contenido experimental

  • María Isabel Sáez Casado
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres

Edunovatic 2020. Conference Proceedings: 5th Virtual International Conference on Education, Innovation and ICT, December 10 - 11, 2020 - 2020

Número de citas:
  • Dialnet

Evaluación de la harina de algas como ingrediente en piensos de peces marinos

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Mª C. Cerón García
  • Tomás Francisco Martínez Moya
  • Francisco Javier Alarcon López

2016

Número de citas:
  • Dialnet

Este autor no tiene conferencias.

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 12

Web of Science: 15

Scopus: 14

Web of Science: 20

Última actualización de los datos: 21/12/24 6:58
Próxima recolección programada: 28/12/24 3:00