Vizcaíno Torres, Antonio Jesús Autor

The use of fishery and aquaculture by-products with Nannochloropsis sp. allows total dietary replacement of wild-caught fishmeal, fish oil and soy protein in European sea bass juveniles

  • Marchi A.
  • Benini E.
  • Dondi F.
  • Ferrari M.G.
  • Scicchitano D.
  • Palladino G.
  • Candela M.
  • Cerri R.
  • Di Biase A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Alarcón-López F.J.
  • Acién F.G.
  • Gatta P.P.
  • Bonaldo A.
  • Parma L.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/9/2024

10.1016/j.aquaculture.2024.741015

Número de citas: 2 (Web of Science) 2 (Scopus)
Open Access

Effects of Phytase and Microalgae Supplementation on the Utilization of Aquafeeds for European Seabass (<i>Dicentrarchus labrax</i>) Formulated with a High Inclusion Level of Plant Protein

  • S. Flores-Moreno
  • A. J. Vizcaíno
  • M. I. Sáez
  • J. Macías-Vidal
  • T. F. Martínez
  • J. A. Martos-Sitcha
  • F. J. Alarcón-López
  • Houguo Xu
... Ver más Contraer

AQUACULTURE RESEARCH - 6/5/2024

10.1155/2024/4775004

Número de citas: 3 (Web of Science) 3 (Scopus)
Open Access

Effects of feeding European seabass (<i>Dicentrarchus labrax</i>) juveniles with crude, hydrolysed and fermented biomass of the invasive macroalga <i>Rugulopteryx okamurae</i> (Ochrophyta)

  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Galafat A.
  • Galindo-Melero R.
  • Perera E.
  • Casal-Porras I.
  • Zubía E.
  • Vega J.
  • Figueroa F.L.
  • Martínez T.F.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE REPORTS - 1/2/2024

10.1016/j.aqrep.2023.101877

Número de citas: 6 (Web of Science) 5 (Scopus)
Open Access

Microalgae and phytase dietary supplementation improved growth and gut microbiota in juvenile European seabass (Dicentrarchus labrax)

  • Peralta-Sánchez J.M.
  • Rabelo-Ruiz M.
  • Martín-Platero A.M.
  • Vizcaíno A.J.
  • Flores-Moreno S.
  • Macías-Vidal J.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón-López F.J.
  • Baños A.
  • Valdivia E.
  • Martínez-Bueno M.
... Ver más Contraer

BMC Genomics - 1/12/2024

10.1186/s12864-024-10760-x

Número de citas: 1 (Scopus)

In vitro evaluation of algae and their effect as dietary ingredient on growth, chemical composition and intestinal functionality in juvenile turbot (Scophthalmus maximus)

  • Galafat A.
  • Sáez M.I.
  • Rodríguez C.
  • Hernández de Rojas A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Martínez T.F.
  • Alarcón-López F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/11/2024

10.1016/j.aquaculture.2024.741208

Número de citas: 3 (Web of Science) 3 (Scopus)
Open Access

Microalgal and Cyanobacterial Biomasses Modified the Activity of Extracellular Products from Bacillus pumilus: An In Vitro and In Vivo Assessment

  • García-Márquez J.
  • Díaz A.G.
  • Molina-Roque L.
  • Domínguez-Maqueda M.
  • de las Heras V.
  • Simó-Mirabet P.
  • Vizcaíno A.J.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Alarcón-López F.J.
  • Moriñigo M.Á.
  • Balebona M.C.
... Ver más Contraer

Probiotics and Antimicrobial Proteins - 1/1/2024

10.1007/s12602-024-10350-z

Número de citas:

From invasion to fish fodder: Inclusion of the brown algae<i> Rugulopteryx</i><i> okamurae</i> in aquafeeds for European sea bass<i> Dicentrarchus</i><i> labrax</i> (L., 1758)

  • Fonseca F.
  • Fuentes J.
  • Vizcaíno A.J.
  • Alarcón F.J.
  • Mancera J.M.
  • Martínez-Rodríguez G.
  • Martos-Sitcha J.A.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE - 15/4/2023

10.1016/j.aquaculture.2023.739318

Número de citas: 14 (Web of Science) 1 (Scopus)
Open Access

Dietary Effects of a Short-Term Administration of Microalgae Blend on Growth Performance, Tissue Fatty Acids, and Predominant Intestinal Microbiota in <i>Sparus aurata</i>

  • Jorge García-Márquez
  • Rosa María Rico
  • Gabriel Acien
  • Juan M. Mancera
  • Félix L. Figueroa
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • Francisco J Alarcón
  • Miguel Ángel Moriñigo
  • Roberto Teófilo Abdala-Díaz
... Ver más Contraer

MICROORGANISMS - 12/2/2023

10.3390/microorganisms11020463

Número de citas: 3 (Web of Science) 1 (Scopus)
Open Access

Evaluation of the Combined Administration of <i>Chlorella fusca</i> and <i>Vibrio proteolyticus</i> in Diets for <i>Chelon labrosus</i>: Effects on Growth, Metabolism, and Digestive Functionality

  • Jorge García-Márquez
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • André Barany
  • Alba Galafat
  • Gabriel Acién
  • Félix L. Figueroa
  • Francisco Javier Alarcón
  • Juan Miguel Mancera
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Salvador Arijo
  • Roberto Teófilo Abdala-Díaz
... Ver más Contraer

ANIMALS - 7/2/2023

10.3390/ani13040589

Número de citas: 6 (Web of Science) 4 (Scopus)
Open Access

Evaluation of the <i>in vitro</i> protein bioaccessibility of several microalgae and cyanobacteria as potential dietary ingredients in gilthead seabream (<i>Sparus aurata</i>) juveniles

  • Galafat A.
  • Vizcaíno A.J.
  • Sáez M.I.
  • Gómez-Pinchetti J.L.
  • Acién F.G.
  • Martínez T.F.
  • Alarcón F.J.
... Ver más Contraer

JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/8/2022

10.1007/s10811-022-02764-5

Número de citas: 7 (Web of Science) 2 (Scopus)

Evaluation of microalgae hydrolysates as functional ingredients for feeding gilthead seabream (sparus aurata)

  • Alba Galafat Díaz
  • Francisco Javier Alarcón López
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Tomás Francisco Martínez Moya

2022

Número de citas:
  • Dialnet

Uso de herramientas de realidad aumentada como complemento a las metodologías tradicionales de enseñanza en asignaturas experimentales

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • María Isabel Sáez Casado

Edunovatic2021. Conference proceedings: 6th Virtual International Conference on Education, Innovation and ICT - 2021

Número de citas:
  • Dialnet

Utilización de aplicaciones de realidad aumentada para facilitarla adquisición de conocimientos en asignaturas experimentales

  • María Isabel Sáez Casado
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Francisco Javier Alarcón López
  • María Dolores Suárez Medina

Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021 - 2021

Número de citas:
  • Dialnet

Uso de la realidad aumentada como herramienta en el proceso de enseñanza- aprendizaje en asignaturas experimentales

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • María Isabel Sáez Casado

Edunovatic 2020. Conference Proceedings: 5th Virtual International Conference on Education, Innovation and ICT, December 10 - 11, 2020 - 2020

Número de citas:
  • Dialnet

Utilidad de la rúbrica para la evaluación de competencias adquiridas en prácticas de contenido experimental

  • María Isabel Sáez Casado
  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres

Edunovatic 2020. Conference Proceedings: 5th Virtual International Conference on Education, Innovation and ICT, December 10 - 11, 2020 - 2020

Número de citas:
  • Dialnet

Evaluación de la harina de algas como ingrediente en piensos de peces marinos

  • Antonio Jesús Vizcaíno Torres
  • Mª C. Cerón García
  • Tomás Francisco Martínez Moya
  • Francisco Javier Alarcon López

2016

Número de citas:
  • Dialnet

Este autor no tiene conferencias.

Este autor no tiene patentes.

Open Access

Data for Effect of Replacing Fishmeal with Plukenetia volubilis Cake on Growth, Digestive Enzymes, and Body Composition in Whiteleg Shrimp (Litopenaeus vannamei

  • Patricio Renteria
  • Antonio Jesús Vizcaíno
  • María José Sánchez-Muros
  • Roberto A. Santacruz-Reyes
  • María Isabel Saez
  • Dmitri Fabrikov
  • Fernando G. Barroso
  • Vargas-García, M.C.
... Ver más Contraer

FISHES - 1/10/2022

Scopus: 12

Web of Science: 15

Scopus: 14

Web of Science: 21

Última actualización de los datos: 29/01/25 14:16
Próxima recolección programada: 1/02/25 3:00