Lafarga Poyo, Tomás Valentín Autor
A Bovine Fibrinogen-Enriched Fraction as a Source of Peptides with in Vitro Renin and Angiotensin-I-Converting Enzyme Inhibitory Activities
- Lafarga, Tomas
- Rai, Dilip K.
- O'Connor, Paula
- Hayes, Maria
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 7/10/2015
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,857 (2015)
- CiteScore: 7,3 (2020)
- SJR: 1,224 (2015)
- SNIP: 1,27 (2015)
- Impacto JCR a 5 años: 3,308
- Categorías JCR: AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY
- Categorías SJR: Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (Q1); Chemistry (miscellaneous) (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Addition of an Enzymatic Hydrolysate of Bovine Globulins to Bread and Determination of Hypotensive Effects in Spontaneously Hypertensive Rats
- Lafarga, Tomas
- Gallagher, Eimear
- Aluko, Rotimi E.
- Auty, Mark A. E.
- Hayes, Maria
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 2/3/2016
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 3,154 (2016)
- CiteScore: 7,3 (2020)
- SJR: 1,305 (2016)
- SNIP: 1,35 (2016)
- Impacto JCR a 5 años: 3,504
- Categorías JCR: AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY
- Categorías SJR: Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (Q1); Chemistry (miscellaneous) (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Agricultural products from algal biomass grown in piggery wastewater: A techno-economic analysis
- Rojo E.M.
- Molinos-Senante M.
- Filipigh A.A.
- Lafarga T.
- Fernández F.G.A.
- Bolado S.
SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT - 20/8/2023
10.1016/j.scitotenv.2023.164159
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 8,2 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,607 (2023)
- CiteScore: 16,8 (2022)
- SJR: 1,946 (2022)
- SNIP: 2,026 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 8,6
- Categorías JCR: ENVIRONMENTAL SCIENCES
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Annual assessment of the wastewater treatment capacity of the microalga <i>Scenedesmus almeriensis</i> and optimisation of operational conditions
- Sánchez-Zurano A.
- Morillas-España A.
- Gómez-Serrano C.
- Ciardi M.
- Acién G.
- Lafarga T.
SCIENTIFIC REPORTS - 4/11/2021
- Factor Impacto JCR: 4,997 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,944 (2021)
- CiteScore: 7,5 (2023)
- SJR: 1,005 (2021)
- SNIP: 1,389 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,516
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Annual production of microalgae in wastewater using pilot-scale thin-layer cascade photobioreactors
- Morillas-España A.
- Lafarga T.
- Acién-Fernández F.G.
- Gómez-Serrano C.
- González-López C.V.
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/12/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 3,404 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 2,668 (2021)
- CiteScore: 5 (2020)
- SJR: 0,681 (2020)
- SNIP: 1,104 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 3,834
- Categorías JCR: MARINE & FRESHWATER BIOLOGY
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
An overall analysis of CO2 demand and utilization of microalgal cultures in pilot-scale raceway reactors
- Cardias B.B.
- Barceló-Villalobos M.
- Lafarga T.
- Acién Fernández F.G.
- Morais M.G.
- Costa J.A.V.
ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS - 1/7/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 4,6 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,992 (2023)
- CiteScore: 9 (2022)
- SJR: 0,889 (2022)
- SNIP: 1,08 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 4,8
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Antioxidant and antimicrobial activities of ginseng extract, ferulic acid, and noni juice: Evaluation of their potential to be incorporated in food
- Nicolau-Lapeña I.
- Abadias M.
- Bobo G.
- Lafarga T.
- Viñas I.
- Aguiló-Aguayo I.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION - 1/12/2021
- Cuartil JCR: Q3 (2021)
- Factor Impacto JCR: 2,609 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,377 (2021)
- CiteScore: 2,8 (2020)
- SJR: 0,511 (2020)
- SNIP: 0,801 (2020)
- Impacto JCR a 5 años: 2,61
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Anti-proliferative activity of bovine blood hydrolysates towards cancer cells in culture
- O'Sullivan, Siobhan M.
- Lafarga, Tomas
- Hayes, Maria
- O'Brien, Nora M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/4/2017
- Cuartil SJR: Q1
- Factor Impacto JCR: 2,383 (2017)
- CiteScore: 4,9 (2020)
- SJR: 0,909 (2017)
- SNIP: 1,072 (2017)
- Impacto JCR a 5 años: 2,173
- Categorías JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
- Categorías SJR: Food Science (Q1); Industrial and Manufacturing Engineering (Q1)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Assessment of the mixotrophic production of <i>Chlorella vulgaris</i> using milk whey as a nutrient source
- Sánchez-Zurano A.
- Villaró-Cos S.
- Ciardi M.
- Acién-Fernández F.G.
- Fernández-Sevilla J.M.
- Lafarga T.
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/2/2024
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 2,8 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,245 (2024)
- CiteScore: 6,8 (2023)
- SJR: 0,605 (2023)
- SNIP: 0,846 (2023)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Assessment of the potential of microalgae-derived phycoerythrin as a natural colorant in beverages
- Raquel Carmona
- Ma Carmen Murillo
- Tomás Lafarga
- Ruperto Bermejo
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 12/12/2022
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 3,3 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,247 (2022)
- CiteScore: 5,5 (2021)
- SJR: 0,601 (2021)
- SNIP: 0,998 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 3,6
- Categorías JCR: BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Aspectos prácticos de la producción de microalgas: objetivos y necesidades.
- Lafarga Poyo, Tomás Valentín
25/02/2013
Consumer acceptance and attitudes toward microalgae and microalgal-derived products as food
- Villaró S.
- Viñas I.
- Lafarga T.
Cultured Microalgae for the Food Industry - 1/1/2021
10.1016/b978-0-12-821080-2.00001-0
- Scopus
- ORCID
Cultured Microalgae for the Food Industry
Elsevier - 2021
- ORCID
Microalgae as a source of agricultural products
- Tomás Lafarga
- Silvia Villaró-Cos
- Elia Rivera-Sánchez
- Maria Salinas-García
- Gabriel Acién
Sustainable Industrial Processes Based on Microalgae - 2024
10.1016/b978-0-443-19213-5.00009-1
- ORCID
Microalgae as a source of pigments for food applications
Cultured Microalgae for the Food Industry - 2021
10.1016/b978-0-12-821080-2.00014-9
- ORCID
Microalgal protein production: current needs and challenges
- Villaró S.
- Acién G.
- Fernández-Sevilla J.M.
- Lafarga T.
Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy - 1/1/2023
10.1016/b978-0-323-91739-1.00008-8
- Scopus
- ORCID
Oil and Oilseed Processing
Wiley - 4/05/2021
- ORCID
Potential Applications of Plant‐Derived Proteins in the Food Industry
Novel Proteins for Food, Pharmaceuticals and Agriculture: Sources, Applications and Advances - 3/12/2018
- ORCID
Production and Consumption of Oils and Oilseeds
Oil and Oilseed Processing - 4/05/2021
- ORCID
Este autor no tiene conferencias.
Este autor no tiene patentes.
Non‐thermal Processing Technologies
Food Formulation - 5/03/2021
- ORCID
Información de contacto
Departamento: Ingeniería Química
Índice h
Scopus: 26
Web of Science: 32
Índice i10
Scopus: 58
Web of Science: 68
Grupos de investigación
-
Desalación y fotosíntesis
Rol: Miembro
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo COSECDesde: 1 de octubre de 2024Hasta: 30 de septiembre de 2027Financiado por: HORIZONImporte de financiación: 357.500,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Responsable
-
Acrónimo PID2022-136292OB-I00Desde: 1 de septiembre de 2023Hasta: 31 de agosto de 2026Financiado por: Ministerio de Ciencia e InnovaciónImporte de financiación: 187.500,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
-
Acrónimo PCM_00083Desde: 1 de enero de 2023Hasta: 31 de diciembre de 2024Financiado por: Junta de AndalucíaImporte de financiación: 208.035,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
-
Acrónimo TED2021-131511A-I00Desde: 1 de diciembre de 2022Hasta: 1 de diciembre de 2024Financiado por: Ministerio de Ciencia e InnovaciónImporte de financiación: 160.000,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
-
Acrónimo 101060991Desde: 1 de julio de 2022Hasta: 30 de junio de 2026Financiado por: HORIZONImporte de financiación: 515.000,00 EURRol: Investigador
-
Acrónimo NoneDesde: 15 de febrero de 2022Hasta: 31 de agosto de 2024Financiado por: H2020Importe de financiación: 43.655,00 EURRol: Investigador
-
Acrónimo PDC2021-121861-C21Desde: 1 de diciembre de 2021Hasta: 30 de noviembre de 2023Financiado por: Ministerio de Ciencia e InnovaciónImporte de financiación: 87.400,00 EURRol: Investigador
-
Acrónimo P20_00800Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 130.000,00 EURRol: Investigador
-
Acrónimo P20_00812Desde: 5 de octubre de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: JUNTAImporte de financiación: 125.000,00 EURRol: Investigador
-
Acrónimo UAL2020-AGR-A1945Desde: 1 de enero de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2022Financiado por: Universidad de AlmeríaImporte de financiación: 30.000,00 EURInvestigador Principal (IP)Rol: Investigador principal
-
Acrónimo PRODIGIODesde: 1 de enero de 2021Hasta: 31 de diciembre de 2023Financiado por: NaNImporte de financiación: 288.250,00 EURRol: Investigador