Martínez Antequera, Francisca Purificación Autor

Selection and improvement of alternative raw materials for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) aquafeeds through a multiparametric screening tool

  • Toledo-Solís F.J.
  • Hilerio-Ruíz A.G.
  • Martínez F.P.
  • Barrios A.
  • Aznar M.J.
  • Larrán A.M.
  • Fernández I.
  • Moyano F.J.
... Ver más Contraer

ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/6/2022

10.1016/j.anifeedsci.2022.115284

Número de citas: 6 (Web of Science) 7 (Scopus)
Open Access

Evaluation of Interactions of Added Soybean Peroxidase with Other Nutrients Present in Fish Feeds Using an In Vitro Digestive Simulation

  • Wesclen Vilar Nogueira
  • María Jesús Aznar-García
  • Francisca P. Martínez-Antequera
  • Antonia M. Barros de Las Heras
  • Marcelo Borges Tesser
  • Jaqueline Garda-Buffon
  • Francisco Javier Moyano
... Ver más Contraer

ANIMALS - 28/10/2023

10.3390/ani13193046

Número de citas: 0 (Web of Science) 0 (Scopus)
Open Access

Evaluation of the Inclusion of the Green Seaweed <i>Ulva ohnoi</i> as an Ingredient in Feeds for Gilthead Sea Bream (<i>Sparus aurata</i>) and European Sea Bass (<i>Dicentrarchus labrax</i>)

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Reyna J.M.
  • Moyano F.J.

ANIMALS - 1/6/2021

10.3390/ani11061684

Número de citas: 13 (Web of Science) 19 (Scopus)

Effect of algal extracts on the metabolism, intestinal functionality and oxidative status of gilthead of seabream (Sparus aurata)

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Simó-Mirabet P.
  • Román M.
  • Fuentes J.
  • Oliva M.
  • Méndez-Paz D.
  • Vázquez-Sobrado R.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.
  • Mancera J.M.
... Ver más Contraer

Aquaculture - 15/10/2025

10.1016/j.aquaculture.2025.742869

Número de citas: 0 (Scopus)
Open Access

Grape pomace in diets for European sea bass: influence on oxidative status, intestinal microbiota, and fillet quality

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Simó-Mirabet P.
  • de las Heras V.
  • Román M.
  • Mancera J.M.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE INTERNATIONAL - 1/12/2024

10.1007/s10499-024-01540-1

Número de citas: 2 (Web of Science) 3 (Scopus)
Open Access

Feed supplementation with winery by-products improves the physiological status of juvenile Liza aurata during a short-term feeding trial and hypoxic challenge

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Molina-Roque L.
  • de las Heras V.
  • Mancera J.M.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.

AQUACULTURE REPORTS - 1/8/2023

10.1016/j.aqrep.2023.101667

Número de citas: 10 (Web of Science) 10 (Scopus)

Enzyme pretreatment of plant ingredients used in diets for mullet

Aquafeed - 2/04/2020

  • ORCID

Effect of Two Different Pretreatments of Brewers Spent Grain Used as Feed Ingredient on Nutritional, Immunological, and Metabolical Parameters in Gilthead Seabream (Sparus aurata)

  • Francisca P. Martínez-Antequera
  • Paula Simó-Mirabet
  • Verónica de las Heras
  • Marta Román
  • Juan Miguel Mancera
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Francisco J. Moyano
... Ver más Contraer

Biology - 1/6/2025

10.3390/biology14060585

Número de citas: 0 (Scopus)
Open Access

Solid-State Hydrolysis (SSH) Improves the Nutritional Value of Plant Ingredients in the Diet of <i>Mugil cephalus</i>

  • Francisca Purificación Martínez Antequera
  • ISABEL BARRANCO-ÁVILA
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Francisco Javier Moyano López

FISHES - 1/2/2022

10.3390/fishes7010004

Número de citas: 9 (Web of Science) 10 (Scopus)
Open Access

Evaluation of Enzyme Additives on the Nutritional Use of Feeds with a High Content of Plant Ingredients for <i>Mugil cephalus</i>

  • Martínez F.
  • Bermúdez L.
  • Aznar M.
  • Moyano F.

FISHES - 1/12/2019

10.3390/fishes4040056

Número de citas: 13 (Web of Science) 16 (Scopus)

Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.

Evaluación de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura

IX Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2020

  • ORCID

Efecto del pretratamiento enzimático de ingredientes vegetales sobre el uso nutricional de piensos para acuicultura

Libro de actas del II Congreso de Jóvenes Investigadores en Ciencias Agroalimentarias - 1/11/2019

  • ORCID

Effect of an enzyme pretreatment on some antinutritional factors present in plant ingredients potentially used in aquaculture feeds

VIII Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2019

  • ORCID

Comparación entre enzimas comerciales o de origen marino para la hidrólisis de carbohidratos presentes en macroalgas

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Efecto del pretratamiento enzimático de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Evaluación de piensos de valor nutritivo mejorado sobre el rendimiento productivo y metabolismo de la lisa (Mugil cephalus)

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 7

Web of Science: 6

Scopus: 6

Web of Science: 5

Última actualización de los datos: 12/07/25 5:24
Próxima recolección programada: 19/07/25 3:00