Martínez Antequera, Francisca Purificación Autor

Open Access

Solid-state fermented brewer's spent grain enzymatic extract increases in vitro and in vivo feed digestibility in European seabass

  • Fernandes H.
  • Moyano F.
  • Castro C.
  • Salgado J.
  • Martínez F.
  • Aznar M.
  • Fernandes N.
  • Ferreira P.
  • Gonçalves M.
  • Belo I.
  • Oliva-Teles A.
  • Peres H.
... Ver más Contraer

SCIENTIFIC REPORTS - 25/11/2021

10.1038/s41598-021-02393-x

Número de citas: 21 (Web of Science) 25 (Scopus)

Testing the inhibitory effects of different algal extracts on fish intestinal metalloproteases using in vitro assays

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Gilannejad N.
  • Menanteau-Ledouble S.
  • Nilsen M.
  • Donovan M.E.
  • Sveier H.
  • Mancera J.M.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.
... Ver más Contraer

JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY - 1/4/2025

10.1007/s10811-024-03440-6

Número de citas: 0 (Web of Science) 0 (Scopus)
Open Access

Assessing differences in the bioaccessibility of phenolics present in two wine by-products using an in-vitro model of fish digestion

  • Martínez-Antequera F.P.
  • López-Ruiz R.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Mancera J.M.
  • Moyano F.J.

FRONTIERS IN VETERINARY SCIENCE - 2/5/2023

10.3389/fvets.2023.1151045

Número de citas: 7 (Web of Science) 8 (Scopus)
Open Access

Effects of First Feeding Regime on Gene Expression and Enzyme Activity in Pikeperch (Sander lucioperca) Larvae

  • Imentai, Aiman
  • Gilannejad, Neda
  • Martinez-Rodriguez, Gonzalo
  • Moyano Lopez, Francisco J.
  • Martinez, Francisca P.
  • Penka, Tomas
  • Dzyuba, Viktoriya
  • Dadras, Hadiseh
  • Policar, Tomas
... Ver más Contraer

FRONTIERS IN MARINE SCIENCE - 1/4/2022

10.3389/fmars.2022.864536

Número de citas: 14 (Web of Science) 16 (Scopus)
Open Access

Evaluation of Enzyme Additives on the Nutritional Use of Feeds with a High Content of Plant Ingredients for Mugil cephalus

  • Martínez F.
  • Bermúdez L.
  • Aznar M.
  • Moyano F.

FISHES - 1/12/2019

10.3390/fishes4040056

Número de citas: 13 (Web of Science) 16 (Scopus)
Open Access

Solid-State Hydrolysis (SSH) Improves the Nutritional Value of Plant Ingredients in the Diet of Mugil cephalus

  • Francisca Purificación Martínez Antequera
  • ISABEL BARRANCO-ÁVILA
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Francisco Javier Moyano López

FISHES - 1/2/2022

10.3390/fishes7010004

Número de citas: 9 (Web of Science) 10 (Scopus)
Open Access

Effect of Two Different Pretreatments of Brewers Spent Grain Used as Feed Ingredient on Nutritional, Immunological, and Metabolical Parameters in Gilthead Seabream (Sparus aurata)

  • Francisca P. Martínez-Antequera
  • Paula Simó-Mirabet
  • Verónica de las Heras
  • Marta Román
  • Juan Miguel Mancera
  • Juan Antonio Martos-Sitcha
  • Francisco J. Moyano
... Ver más Contraer

BIOLOGY-BASEL - 22/5/2025

10.3390/biology14060585

Número de citas: 0 (Web of Science) 0 (Scopus)

Enzyme pretreatment of plant ingredients used in diets for mullet

Aquafeed - 2/04/2020

  • ORCID
Open Access

Feed supplementation with winery by-products improves the physiological status of juvenile Liza aurata during a short-term feeding trial and hypoxic challenge

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Molina-Roque L.
  • de las Heras V.
  • Mancera J.M.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.

AQUACULTURE REPORTS - 1/8/2023

10.1016/j.aqrep.2023.101667

Número de citas: 12 (Web of Science) 12 (Scopus)
Open Access

Grape pomace in diets for European sea bass: influence on oxidative status, intestinal microbiota, and fillet quality

  • Martínez-Antequera F.P.
  • Simó-Mirabet P.
  • de las Heras V.
  • Román M.
  • Mancera J.M.
  • Martos-Sitcha J.A.
  • Moyano F.J.
... Ver más Contraer

AQUACULTURE INTERNATIONAL - 1/12/2024

10.1007/s10499-024-01540-1

Número de citas: 3 (Web of Science) 4 (Scopus)

Este autor no tiene libros o capítulos

Este autor no tiene tesis

Comparación entre enzimas comerciales o de origen marino para la hidrólisis de carbohidratos presentes en macroalgas

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Efecto del pretratamiento enzimático de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Evaluación de piensos de valor nutritivo mejorado sobre el rendimiento productivo y metabolismo de la lisa (Mugil cephalus)

X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021

  • ORCID

Effect of an enzyme pretreatment on some antinutritional factors present in plant ingredients potentially used in aquaculture feeds

VIII Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2019

  • ORCID

Efecto del pretratamiento enzimático de ingredientes vegetales sobre el uso nutricional de piensos para acuicultura

Libro de actas del II Congreso de Jóvenes Investigadores en Ciencias Agroalimentarias - 1/11/2019

  • ORCID

Evaluación de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura

IX Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2020

  • ORCID

Este autor no tiene patentes.

Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.

Scopus: 7

Web of Science: 7

Scopus: 6

Web of Science: 5

Última actualización de los datos: 6/12/25 6:22
Próxima recolección programada: 13/12/25 3:00