Martínez Antequera, Francisca Purificación Autor
Testing the inhibitory effects of different algal extracts on fish intestinal metalloproteases using in vitro assays
- Martínez-Antequera F.P.
- Gilannejad N.
- Menanteau-Ledouble S.
- Nilsen M.
- Donovan M.E.
- Sveier H.
- Mancera J.M.
- Martos-Sitcha J.A.
- Moyano F.J.
Journal of Applied Phycology - 1/1/2025
- CiteScore: 6,8 (2023)
- SJR: 0,605 (2023)
- SNIP: 0,846 (2023)
Solid-State Hydrolysis (SSH) Improves the Nutritional Value of Plant Ingredients in the Diet of <i>Mugil cephalus</i>
- Francisca Purificación Martínez Antequera
- ISABEL BARRANCO-ÁVILA
- Juan Antonio Martos-Sitcha
- Francisco Javier Moyano López
FISHES - 1/2/2022
- Cuartil JCR: Q2 (2022)
- Factor Impacto JCR: 2,3 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,311 (2022)
- CiteScore: 1,9 (2023)
- SJR: 0,457 (2022)
- SNIP: 0,918 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 3,098
- Categorías JCR: MARINE & FRESHWATER BIOLOGY
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Solid-state fermented brewer's spent grain enzymatic extract increases in vitro and in vivo feed digestibility in European seabass
- Fernandes H.
- Moyano F.
- Castro C.
- Salgado J.
- Martínez F.
- Aznar M.
- Fernandes N.
- Ferreira P.
- Gonçalves M.
- Belo I.
- Oliva-Teles A.
- Peres H.
SCIENTIFIC REPORTS - 25/11/2021
- Factor Impacto JCR: 4,997 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,967 (2021)
- CiteScore: 7,5 (2023)
- SJR: 1,005 (2021)
- SNIP: 1,389 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 5,516
- Categorías JCR: MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Selection and improvement of alternative raw materials for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) aquafeeds through a multiparametric screening tool
- Toledo-Solís F.J.
- Hilerio-Ruíz A.G.
- Martínez F.P.
- Barrios A.
- Aznar M.J.
- Larrán A.M.
- Fernández I.
- Moyano F.J.
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1/6/2022
10.1016/j.anifeedsci.2022.115284
- Cuartil JCR: Q1 (2022)
- Factor Impacto JCR: 3,2 (2022)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,283 (2022)
- CiteScore: 6 (2023)
- SJR: 0,797 (2022)
- SNIP: 1,205 (2022)
- Impacto JCR a 5 años: 3,6
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Grape pomace in diets for European sea bass: influence on oxidative status, intestinal microbiota, and fillet quality
- Martínez-Antequera F.P.
- Simó-Mirabet P.
- de las Heras V.
- Román M.
- Mancera J.M.
- Martos-Sitcha J.A.
- Moyano F.J.
AQUACULTURE INTERNATIONAL - 1/12/2024
- CiteScore: 5,1 (2023)
- SJR: 0,585 (2023)
- SNIP: 0,804 (2023)
Feed supplementation with winery by-products improves the physiological status of juvenile Liza aurata during a short-term feeding trial and hypoxic challenge
- Martínez-Antequera F.P.
- Molina-Roque L.
- de las Heras V.
- Mancera J.M.
- Martos-Sitcha J.A.
- Moyano F.J.
AQUACULTURE REPORTS - 1/8/2023
- Cuartil JCR: Q1 (2023)
- Factor Impacto JCR: 3,2 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,53 (2023)
- CiteScore: 5,9 (2023)
- SJR: 0,823 (2023)
- SNIP: 1,02 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3,5
- Categorías JCR: FISHERIES
Evaluation of the Inclusion of the Green Seaweed <i>Ulva ohnoi</i> as an Ingredient in Feeds for Gilthead Sea Bream (<i>Sparus aurata</i>) and European Sea Bass (<i>Dicentrarchus labrax</i>)
- Martínez-Antequera F.P.
- Martos-Sitcha J.A.
- Reyna J.M.
- Moyano F.J.
ANIMALS - 1/6/2021
- Cuartil JCR: Q1 (2021)
- Factor Impacto JCR: 3,231 (2023)
- Impacto Normalizado por Categoría: 1,852 (2021)
- CiteScore: 4,9 (2023)
- SJR: 0,61 (2021)
- SNIP: 1,122 (2021)
- Impacto JCR a 5 años: 3,312
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- Scopus
- ORCID
- OAI-PMH
- Web of Science
Evaluation of Interactions of Added Soybean Peroxidase with Other Nutrients Present in Fish Feeds Using an In Vitro Digestive Simulation
- Wesclen Vilar Nogueira
- María Jesús Aznar-García
- Francisca P. Martínez-Antequera
- Antonia M. Barros de Las Heras
- Marcelo Borges Tesser
- Jaqueline Garda-Buffon
- Francisco Javier Moyano
ANIMALS - 28/10/2023
- Factor Impacto JCR: 2,7 (2023)
- CiteScore: 4,9 (2023)
- SJR: 0,698 (2023)
- SNIP: 1,039 (2023)
- Impacto JCR a 5 años: 3
- Categorías JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Evaluation of Enzyme Additives on the Nutritional Use of Feeds with a High Content of Plant Ingredients for <i>Mugil cephalus</i>
- Martínez F.
- Bermúdez L.
- Aznar M.
- Moyano F.
FISHES - 1/12/2019
- Cuartil JCR: Q3 (2019)
- Cuartil SJR: Q2
- Impacto Normalizado por Categoría: 0,743 (2019)
- Categorías SJR: Ecology (Q2); Aquatic Science (Q3); Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (Q3)
- Scopus
- ORCID
- Web of Science
Este autor no tiene libros, capítulos o tesis.
Evaluación de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura
IX Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2020
- ORCID
Evaluación de piensos de valor nutritivo mejorado sobre el rendimiento productivo y metabolismo de la lisa (Mugil cephalus)
X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021
- ORCID
Effect of an enzyme pretreatment on some antinutritional factors present in plant ingredients potentially used in aquaculture feeds
VIII Simposio de investigación en ciencias experimentales - 14/11/2019
- ORCID
Efecto del pretratamiento enzimático de Ulva ohnoi como ingrediente potencial en piensos para acuicultura
X Foro Iberoamericano de los Recursos Marinos y la Acuicultura - 7/02/2021
- ORCID
Efecto del pretratamiento enzimático de ingredientes vegetales sobre el uso nutricional de piensos para acuicultura
Libro de actas del II Congreso de Jóvenes Investigadores en Ciencias Agroalimentarias - 1/11/2019
- ORCID
Este autor no tiene patentes.
Este autor no tiene informes ni otros tipos de publicaciones.
Índice h
Scopus: 6
Web of Science: 6
Índice i10
Scopus: 4
Web of Science: 4
Perfiles de autor
-
ORCID
-
Web of Science ResearcherID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id
Proyectos de investigación en la UAL
-
Acrónimo PID2020-114574RB-C22Desde: 1 de septiembre de 2021Hasta: 31 de agosto de 2024Importe de financiación: 50.000,00 EURRol: Equipo de trabajo